• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Armani nikad nije pobijedio Zvezdu, Micov više ne prijeti: Kad sam rekao Mesini - neprijatno se iznenadio!

Autor Dragan Šutvić

"Lojd je tu najjači adut, trenutno je najbolji strijelac Evrolige, ali ne treba zaboraviti i ostale igrače koji ga prate", rekao je Micov.

 Evroliga Armani Crvena zvezda Micov najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u okviru devetog kola Evrolige gostuje Armaniju - timu protiv koga ima savršen skor u najjačem košarkaškom takmičenju i nada se da će nastaviti taj niz!

Ove srijede u 20.45 u "Medionalnum forumu" italijanski klub će ugostiti Zvezdu i probati da joj nanese prvi poraz od kada su se prvi put sastali 2016. godine. Zvezda ima tri pobjede na gostovanjima i dvije kod kuće, a u Milanu žele da prekinu crnu seriju.

Možda će vas zanimati

"To je čist pokazatelj da ugovor, budžeti i cifre ne igraju samo na parketu", rekao je Vladimir Micov za današnji "Sportski žurnal".

"Tu se pitaju igrači, teren je jedino mjerilo. Baš sam juče to spomenuo treneru Mesini, nije ni znao za taj podatak i baš se neprijatno iznenadio", dodao je srpski košarkaš koji već godinama nastupa za Armani.

Nema sumnje da će to pojačati motivaciju u italijanskom timu koji se ozbiljno pojačao tokom ljeta, a želi da se što prije "probije" u gornji dio tabele kome pripada na osnovu individualnog kvaliteta.

"Mi smo se stvarno dosta pojačali. Stigli su igrači koji su više puta osvajali Evroligu, za razliku od prošle godine, imamo više tog atleticizma. Popunjeni smo na svim pozicijama i stvarno smo baš dobro igrali. Imali smo taj kiks na parketu Olimpijakosa, ispustili smo pobjedu i u gostima Valensiji".

Micov ističe i da nije Armaniju lakše, iako je odigrao manje mečeva, prosto jer su ispali iz ritma, bili zaključani u kućama, a to nikada nije lako košarkašima...

Izvor: MN PRESS

Ko je favorit?

"Ali, da opet kažem da smo favoriti protiv Crvene zvezde, to više neću, s obzirom da iz pet mečeva nemamo nijednu pobjedu!", dodao je košarkaš Milana i nahvalio srpski tim.

"To je odličan tim, sjajno vođen. Veliki je broj stranaca oko kojih se uglavnom vrti igra. Lojd je tu najjači adut, trenutno je najbolji strijelac Evrolige, ali ne treba zaboraviti i ostale igrače koji ga prate. Ukratko rečeno, to je jedna dobra ekipa, napadački potentna, sa trenerom koji veliki akcenat stavlja na odbranu. Što ih čini veoma opasnim!".

Armani i Zvezda imaju po tri pobjede za sada, s tim da su crveno-beli odigrali i tri meča više.

(MONDO/Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC