• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin pakleni ritam pred "vječiti derbi": Italija, Španija, pa Partizan!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli krenuli na višednevni put po Evropi

 Evroliga Milano Crvena zvezda najava Saša Obradović Izvor: MN PRESS

Poslije neočekivano dramatične pobjede protiv Splita, košarkaši Crvene zvezde krenuli su na uzastopna evroligaška gostovanja.

Ekipa Saše Obradovića u srijedu će igrati protiv Armanija u Milanu, a dva dana kasnije igraće protiv trenutno najboljeg tima Evrolige - Barselone.

Biće to uvod crveno-bijelih u "vječiti derbi", zakazan za ponedjeljak, koji iz trenutne perspektive ne izgleda tako blizu. Obradović je zato u najavi sutrašnjeg meča protiv Armanija govorio samo o italijanskom velikanu, koji prethodnih nedjelja zbog korone nije igrao u najjačem takmičenju.

Možda će vas zanimati

"Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za Fajnal For i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže prijetnja. Vratio se Panter, malo prije njega i još nekoliko igrača, znači dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit, i koji će nas dočekati u najboljem izdanju jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osvježe, treniraju, odigrali su i jednu utakmicu u nedjelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta”, rekao je trener crveno-bijelih.


Marko Simonović je u nedjelju obilkežio veliki jubilej, odigrao je 300. utakmicu u crveno-bijelom dresu, i bio je jedan od najzaslužnijih zato što su crveno-bijeli utakmicu sa Splitom završili pobjedom, i pored dosta uspona i padova:

Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedjelju… Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe “presjekla” korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedjelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga. Očekuje nas mnogo težak posao, i prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu, i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo, ovakvi padovi na tom nivou ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati i šansu da dođemo do bodova”, rekao je najiskusniji igrač crveno-bijelih.

Duel Armani - Zvezda zakazan je za srijedu u 20.45, a meč Barselona - Zvezda za petak u 21.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC