• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Igokea nastaviti pobjedničku seriju u Ljubljani?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Košarkaši Igokee gostuju u nedjelju u Ljubljani kod Cedevita Olimpije koja je takođe u odličnoj formi.

 ABA liga 8 kolo Cedevita  Olimpija - Igokea Dragan Bajić Izvor: ABA-liga/Igokea/Nikola Vuruna

Šampion BIH,ekipa Igokee poslije dva vikenda pauze konačno se vraća na parket u regionalnoj ligi.

Ekipa Dragana Bajića u nedjelju gostuje Cedeviti Olimpije, sastavu koji je takođe u odličnoj formi i ima identičan skor kao Aleksandrovčani 4-1.

Možda će vas zanimati

Igokea je u nizu od četiri pobjedem ali je propustila posljednja dva duela u ABA ligi, protiv Budućnosi i FMP-a zbog slučajeva korone u tim ekipama. Posljednji takmičarski meč odigrala je prije deset dana kada je upisala istorijsku pobjedu u FIBA Ligi šampiona nad Turk Telekomom.

Veliku pauzu u regionalnoj ligi istakao je i trener Igokee Dragan Bajić.

"Prvo što moram da kažem je to da utakmicu ABA lige nismo igrali 22 dana, slijedi nam Cedevita - Olimpija. To je stvar koja nas sigurno remeti, a svima je poznato da su avgust i septembar vrijeme za treniranje, a novembar je mjesec kad se igraju utakmice. Igrom slučaja mi u septembru nismo igrali utakmice, a desilo nam se i u novembru nismo igrali neke utakmice", rekao je Bajić, a zatim govorio o protivniku.

“Igramo protiv tima koji zaslužuje svaki respekt, kako individualnim kvalitetima tako i igrom koju prikazuju, kako u Evrokupu tako i u ABA ligi. Tim koji je dobro pokriven jako kvalitetnim igračima na svim pozicijama. Tim koji je jako potentan pogotovo u napadu, daju po 13 trojki u prosjeku po utakmici, a ništa manje i u defanzivi gdje posjeduju određeni kvalitet. Opet ponavljam da smo dugo u trenažnom procesu i bez utakmica i da je teško naći motiva samo za treninge. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, spremili smo se za ovu utakmicu koliko smo bili u mogućnosti. Nadam se da će moji igrači i na kraju moraju ako želimo ostvariti pozitivan rezultatdati svoj maksimum pogotovo kada je odbrana u pitanju i pokušaćemo Cedevita  Olimpiju svesti na što manji broj poena, a ako nam se ukaže i promil šanse da ćemo je znati iskoristiti”, istakao je Bajić.

Cedevita Olimpija dočekuje Aleksandrovčane nakon pobjede nad Borcem, kojom je stigla do skora 4-1.

Ono što je zanimljivo da su oba prethodna duela Cedevita Olimpije i Igokee završena pobjedama gostiju, pa će “igosi” sigurno sa velikim samopouzdanjem ući u ovaj meč.

U ovom duelu mnogo se očekuje od Jake Blažiča, na jednoj i Antabije Volera na drugoj strani, tako da bi njih dvojica mogli odlučiti ishod.

"Cedevita Olimpija je odličan tim, mi idemo kao igrači da izvršimo zadatke koje nam je trener postavio i da pobijedimo", poručio je Voler.

Duel Cedevita Olimpije igra se u nedjelju u dvorani Stožice u Ljubljani sa početkom u 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC