• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkerski dobili svetskog šampiona: Zbog njega će još više mrzeti Lebrona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ponovo su to uradili i ponovo cela liga kuka na njih.

 mark-gasol-lejkersi-lebron-dzejms-pojacanje-za-napad-na-titulu Izvor: MN PRESS

Lejkersi su rešili da promene centarsku liniju za novu sezonu. Iako su osvojili titulu, nisu bili prezadovoljni kako je to izgledalo prethodne sezone.

Entoni Dejvis ostaje, kao najbitniji deo tima za igru ispod koša, a dva pojačanja će to biti u pravom smislu. Montrez Herel je stigao kao najbolji šesti igrač lige iz gradskog rivala, a stiže i Mark Gasol!

Svetski prvak sa Španijom i svojevremeno najbolji defanzivac NBA lige je spreman da potpiše dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima!

Nakon nešto slabije sezone Gasol nije mogao da bira, a na kraju su Lebron Džejms i franšiza iz LA imali dovoljno vere u njega. U Los Anđeles stiže nakon što su Lejkersi na volšeban način ''očistili'' seleri kap.

Da bi bilo novca za ugovor Marka Gasola, morali su da trejduju Džavala Mekgija. Centar Lejkersa iz prethodne sezone se seli u Klivlend. U suprotnom pravcu stižu Džordan Bel i Alfonso Mekini koji nemaju zagarantovane ugovore za sezonu 2020/21.

Mark Gasol je izabran na draftu 2008. godine, a tada su ga kao 48. pika uzeli upravo Lejkersi. Nije zaigrao za njih već je odmah trejdovan u Memfis, dok je u drugom smeru krenuo njegov stariji brat Pau.

Poslednje dve sezone je proveo u Torontu, sa kojim je osvojio NBA ligu, a u karijeri ima još nekoliko važnih trofeja. Dvostruki je šampion Evrope i sveta sa reprezentacijom Španije, tri puta je učestvovao na Ol-staru i jednom je izabran u najbolju petorku lige.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC