• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šutem za tri se ne osvajaju trofeji: Obradović upozorio - ovakve završnice ne smeju da se ponove!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Kod njega je akcenat uvek na odbrani, a time nije bio zadovoljan.

 Šutem za tri se ne osvajaju trofeji: Obradović upozorio - ovakve završnice ne smeju da se ponove! Izvor: MN PRESS

Zbog forme dveju ekipa i uopšte prikazanih partija tokom jeseni Crvena zvezda je bila izraziti favorit protiv Partizana, ali upravo u tome je i draž "večitih" derbija - to nije presudno.

Tako smo u hali "Ranko Žeravica", nažalost bez navijača zbog epidemiološke situacije, gledali veoma interesantan duel koji je bio dramatičan do poslednje sekunde. Vodila je Crvena zvezda 86:85, a Partizan je imao poslednji napad - i promašio šut za trijumf.

Možda će vas zanimati

Posle meča Saša Obradović istakao je da je težak raspored u poslednje tri nedelje uticao da njegovi igrači ne budu najsvežiji, ali da mu je lakše da analizira meč posle pobede.

"Možda nije bila najkvalitetnija utakmica, ali je bila interesantna koji su gledali, ne i za trenera. Nismo uradili mnoge stvari koje smo se dogovorili, ali na kraju najvažnija je pobeda. Važno je da učimo, moramo da budemo pametni", kazao je Obradović.

"Kažnjeni smo u Evroligi, sada nismo, a ovo je završnica kakva ne bi smela da bude zbog ekipe i iskustva koje posedujemo. Lakše je analizirati utakmicu iz pobeda, ako treba neka kritika...".

Trener crveno-belih rekao je da kratko da je "rano za prognoze o Lengstonu Holu", koji je napustio meč zbog povrede još tokom prvog poluvremena i nije se vraćao, uz poruku da je imao "bol u preponi" i da je u t tome bio problem.

Izvor: Printscreen/TV Arena sport

Obradović može da bude zadovoljan šutem za tri protiv Partizana (15/32), ali uvek se postavlja pitanje - šta ako stane?

"Najgore je što smo mi dobro šutirali, ali njihov ofanzivni skok je bio sjajan, i nije bio uz neku igru, pa smo celo prvo poluvreme i odlučujuće momente imali probleme sa skokom i to im je davalo samopouzdanje. Šutem za tri možeš da dobiješ utakmicu, dve, ali tako se ne osvajaju trofeji. Uz solidnu odbranu, koja je opet bila ispod nivoa, moramo da igramo preciznije u napadu", poručio je trener Zvezde koji je na kraju pohvalio i karakter svog tima.

"Pokazali su u Barseloni da imaju karakter i imali smo dobru atmosferu na klupi i tada, nastavilo se to i sada, ali nije to dovoljno da bi se igralo na visokom nivou. Moramo da imamo i neku smirenost i pamet malo bolju!", zaključio je Saša Obradović.

https://www.youtube.com/watch?v=c0SR8lgw5cE
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC