• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petorica igrača fale Stankoviću za Gent: Moraće bez Kataija, ali i levog beka!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

I pitanje je u kojoj formaciji će igrati...

 Pet igrača fali Stankoviću za Gent: Moraće bez Kataija, ali i levog beka! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u četvrtak (18.55) na gostovanju Gentu može da potvrdi plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ali i ovoga puta neće biti kompletna.

Dejan Stanković ponovo je čuo loše vesti pred evropsku utakmicu i neće imati sve igrače na raspolaganju, što je praktično bio slučaj pred svaki bitniji duel ove jeseni. Udarac je utoliko veći jer na terenu neće biti i najboljeg igrača tima - Aleksandra Kataija.

Možda će vas zanimati

Katai se povredio dok je bio sa reprezentacijom Srbije, muči ga primicač, i pitanje je kada će na teren, a osim njega Stanković neće moći da računa na još trojicu bitnih fudbalera.

Još prošle nedelje bilo je jasno da će morati bez Milana Rodića, koji je pozitivan na testu na COVID-19, dok povreda muči i Marka Gobeljića koji ga je obično menjao ove sezone i daju se male šanse da će početi duel u Belgiji.

Osim njega probleme s povredom ima i Željko Gavrić, koji doduše trenira i biće bar na klupi protiv Genta, dok je još siguran izostanak suspendovanog Sekua Sanoga.

Ozbiljne glavobolje za Dejana Stankovića, pošto se radi o standardnim fudbalerima Crvene zvezde, pa će trener srpskog šampiona prvo morati da odluči u kojoj od dve formacije (3-4-2-1 ili 4-1-4-1) će nastupati na teškom gostovanju.

I ovoga puta će biti "krpljenja" i Zvezda neće moći da odgovori Gentu u najjačem sastavu, ali će i predstavnik Belgije biti oslabljen bez Jaremčuka i Depoatra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC