• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo je - I Miško se oglasio o Guduriću: Čeka 48 sati, pa donosi odluku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jako važni dani za nastavak karijere bivšeg šutera Zvezde.

 Gotovo je - I Miško se oglasio o Guduriću: Čeka 48 sati, pa donosi odluku! Izvor: MN PRESS

Marko Gudurić je definitivno završio svoju epizodu u Memfisu, koja je trajala godinu dana. Njegov rastanak sa NBA timom potvrdio je menadžer Miodrag Ražnatović, objavom u kojoj nije nagovestio gde će bivši šuter FMP-a, Zvezde i Fenerbahčea nastaviti karijeru.

"Marko Gudurić je slobodan igrač", kratko je objavio poznati agent na dan kada je nagovešteno da je Fenerbahče zainteresovan da ga dovede, a ranije je isticano da će uslov za njegov povratak biti da smanji finansijske zahteve. U NBA ligi je zarađivao 2,7 miliona godišnje i ako u naredna dva dana ne dobije ponudu od drugih NBA timova biće mu isplaćena kompletna svota za nastupajuću sezonu.

Možda će vas zanimati

Takođe, grčki novinari objavili su u utorak i da su još dva kluba zainteresovana za srpskog beka rođenog 1995. koji je napustio Evroligu u proleće 2019. Posle toga je otišao na Mundobasket sa Srbijom, pa se u Americi pridružio Memfisu i u prvom delu sezone dobijao šansu da pokaže šta zna. Međutim, dok je sezona odmicala trener Tejlor Dženkins koristio ga je sve ređe, sve dok ga potpuno nije izbacio iz takmičarskog tima.

Ove jeseni na okupljanju igrača Memfisa za početak pripremnih utakmica i sezone (22. decembra) nije bilo reči o Gudurićevom statusu sve do večeras, kada je njegov agent razjasnio da je pred bekom iz Priboja novi početak - u drugim timu. Ostaje da se vidi da li će za njega biti prostora u NBA ligi, u nekoj drugoj sredini, ili će se vratiti u Evropu. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC