• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Mornara "puca" od optimizma pred Igokeu: Cijenim ih, ali najviše cijenim svoje igrače!

Autor Dragan Šutvić

"Mnogo puta sam čestitao igračima tokom sezone. Sada, uoči duela sa Igokeom, mogu da kažem da su sami krivi što svi očekuju novi trijumf Mornara jer su podigli ljestvicu na daleko viši nivo"

 ABA liga 13. kolo Mornar Igokea najava Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee nisu krajem 2020. godine odigrali zaostali meč šestog kola ABA lige protiv Budućnosti u "Morači", ali su ostali u Crnoj Gori.

Prvi rival u godini koja broji prve dane biće joj još jedan predstavnik ove zemlje, Mornar iz Bara, koja, kao i bh. šampion, ove sezone pruža sjajne partije na Jadranu.

Možda će vas zanimati

Poslije 12 mečeva, tim Mihaila Pavićevića "šepuri" se na prvom mjestu, uz omjer od deset pobjeda i dva poraza.

"U najavi sezone, u prelaznom roku, Igokea je stavila do znanja kakvi su joj ciljevi. Dovođenjem kvalitetnih igrača istakli su kandidaturu za plasman u polufinale ABA lige, i na osnovu prikazanog i ostvarenog imaju pravo da se nadaju i vjeruju da mogu do cilja. To je ekipa koja je u posljednjem meču, na domaćem terenuz, nadigrala Crvenu zvezdu. Očekuje nas izuzetno teška utakmica u kojoj moramo da budemo maksimalno fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Moramo da se dobro spremimo za utakmicu koja slijedi. Izuzetno cijenim Igokeu, ali iskreno, najviše cenim ekipu koju treniram. Pokušaćemo da igramo onako kako možemo i znamo. Očekujem novi trijumf jer su svi koji su pratili partije Mornara u sezoni koja je u toku mogli da se uvjere da posjedujemo veliki kvalitet i potencijal u oba pravca, uz uslov da smo fokusirani i borbeni od početka do kraja meča. Mnogo puta sam čestitao igračima tokom sezone. Sada, uoči duela sa Igokeom, mogu da kažem da su sami krivi što svi očekuju novi trijumf Mornara jer su podigli ljestvicu na daleko viši nivo", kategoričan je Pavićević.

ABA LIGA – 13. kolo

Subota:

Crvena zvezda – Zadar (17.00)

Mega – Cedevita Olimpija (19.00)

Nedjelja:

Split – Partizan (17.00)

Mornar – Igokea (19.00)

Ponedjeljak:

Cibona – Borac (18.00)

Odgođeno:

Krka – FMP

TABELA: Mornar 10-2, Mega 9-3, Crvena zvezda 9-2, Igokea 9-2, Partizan 6-6, Budućnost 8-1, Krka 5-7, Split 4-8, Cedevita Olimpija 6-3, FMP 3-9, Borac 3-8, Cibona 3-8, Zadar 2-6, Primorska 0-12*.

* NAPOMENA: Primorska je izbačena iz daljeg takmičenja, a sve njene utakmice biće registrovane 20:0 za rivala.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

LOLA CG

Kako da se ne " šepuri"- nije samo proslavio KK "Mornar", vec odavno njegov brat Djoko i on, Mihailo Pavicevic, hvala Bogu, proslavili su po necem dobrom i grad Bar. A sport je lijek!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC