• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga 2: Široki gubio, pa preokrenuo u četvrtoj četvrtini, ali je na kraju Čolak promašio šut za pobjedu u Banjaluci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Širokog bili su u zaostatku tri četvrtine, ali su u posljednjem periodu uspjeli da nadoknade minus od desetak razlike i povedu sa sedam poena, ali su na kraju ipak ostali bez pobjede u dvorani "Borik" u drugom "balonu" ABA lige 2.

 Široki - Podgorica, ABA liga 2, turnir u Banjaluci Izvor: ABA League/Dragana Stjepanovic

Sjajan preokret ekipe sa "Pecare" na startu drugog turnira Druge ABA lige u Banjaluci, ali i posustajanje u posljednjem minutu, što je rezultiralo pobjedom Podgorice!

Možda će vas zanimati

ŠIROKI - PODGORICA 83:84 (15:21, 11:15, 20:19, 37:29)

Crnogorci su bolje ušli u meč u "Boriku" i na odmor u poluvremenu su otišli sa dvocifrenom prednošću od 11 koševa, koje su zadržali i na isteku trećeg perioda.

Međutim, Širokobriježani su u odlučujućem kvartalu napravili preokret na krilima Matea Čolaka i Rašana Dejvisa stigli na korak do vrijednih bodova, a onda je uslijedila fantastična serija od 11:3 u posljednjih 120 sekundi za pobjedu crnogorske ekipe.

Nije moglo da prođe bez drame - u posljednjih 30 sekundi Široki je imao prednost od pola koša (83:82), ali je Novak Musić ubacio dvojku za vođstvo i to na samo 3.6 sekundi do kraja. Široki je imao posljednji napad u kojem su se izborili za čistu akciju, ali je Mateo Čolak promašio najvažniji šut na susretu! 

Čolak je bio najefikasniji sa 22 poena, Dejvis je ubacio 20, naš kao i Lovro Buljević, dok su kod Podgoričana, prva imena na susretu bili Marko Kovačević sa 16 i Novak Musić sa poenom manje, koliko je postigao i Mikaile Tmušić.

Danas je odigrana još jedna utakmica u kojoj je Lovćen savladao Mladost 80:78, dok će susret između Rabotničkog i sarajevskih Sparsa najvjerovatnije biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Sarajlije, s obzirom da Makedonci nisu doputovali u Banjaluku.

Navodno je razlog korona virus, ali pojedini mediji su objavili i da su razlozi nedolaska finansijski problemi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC