• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon Mege imao dve NBA ponude, ali se odlučio za Budućnost: Otkrio da se ovo godinama spremalo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Milojević je i zvanično predstavljen kao novi trener Budućnosti.

 dejan-milojevic-dve-nba-ponude-prvi Izvor: Youtube/KK Budućnost Voli

Kao igrač je dominirao i donosio titule Podgoričanima, a sada je došao da proba da ponovo Budućnost dovede do trofeja u ABA ligi.

Posle ostavke Petra Mijovića na čelu stručnog štaba "plavo-belih", Dejan Milojević je i zvanično predstavljen kao novi trener.

Možda će vas zanimati

Posle izlaganja predsednika kluba Dragana Bokana i srpski stručnjak se obratio javnosti i otkrio da je i u prethodnim godinama Budućnost želela da ga vidi na mestu trenera.

"Hvala Draganu na lepim rečima, sve ovo što je rekao je istina. Nekoliko puta smo bili u komunikaciji u ovih nekoliko godina, međutim jednostavno nam se ciljevi nisu poklopili. Sada jesu, srećan sam što sam došao ovde", istakao je Milojević.

Novinare je zanimalo zašto je u prethodnim godinama odbijao ponude Partizana i Budućnosti, a sada je odlučio da sedne na klupu svog bivšeg kluba. 

"Ja sam bio u Megi, iako ljudi misle da to nije zanimljiv posao, meni je taj posao bio mnogo lep i svake godine sam imao jako zanimljive igrače sa kojima sam želeo da radim. Verujte, da mi i ovaj tim nije zanimljiv, ja ne bih došao. Srećan sam čovek koji je u poziciji da može da bira. Ja sam to zaslužio, nije mi to poklonjeno, ali gledam da u životu radim stvari koji me ispunjavaju", iskren je bio nekadašnji krilni centar.  

Dotakao se i NBA klauzule koja je "ugrađena" u njegov ugovor i priznao da mu je odlazak u Ameriku i dalje prioritet.

"Jako je korektna stvar što je uradila Budućnost, svi znate da je moj cilj da odem u Ameriku. Ove godine je to bilo jako blizu, korona je to dosta poremetila. Ne želim sad da pominjem imena, ali sa dva kluba sam imao ozbiljne pregovore, sa jednim sam bio baš blizu, mislio sam da je sve gotovo, ali nije tako ispalo. To je i dalje moj cilj, ali ne znači da će moja posvećenost Budućnosti biti promil manja", dodao je on i na kraju otkrio ambicije kluba do kraja sezone. 

"Želimo da uđemo u plejof i budemo konkurentni, a da uz to probamo da izbacimo i nekog mladog igrača", naglasio je Milojević.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC