• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA "drama" koja je zapalila internet: Lebron protiv ljute plavuše, žestoki okršaj, pa izbacivanje iz dvorane

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Gospođa je postala pravi hit na društvenim mrežama

 NBA "drama" koja je zapalila internet: Lebron Džejms protiv ljute plavuše, žestoki okršaj Izvor: Printscreen/Twitter

Bilo je nekoliko neizvesnih mečeva u NBA ove noći, ali svakako najveća i najdugotrajnija drama desila se u Atlanti, i to ne na terenu - već pored njega.

Lejkersi su pobedili Hokse, koji su pustili deo navijača u halu, a neke i pored terena. Pravi hit je postala plava gospođa koja se posvađala sa Lebronom Džejmsom, zbog čega je igra zaustavljena, a ona izbačena iz hale!

Možda će vas zanimati

Njen suprug je u jednom trenutku dobacio nešto Lebronu, a pošto je hala bila skoro prazna, sve se jasno čulo. Najveća zvezda NBA mu nije ostao dužan, ali je plavuša tada "poludela" i "sasula paljbu" ka Džejmsu!

Ona je urlala ka Lebronu, koji joj je odgovorio, a onda prijavio i nju i njega sudijama, koji su pozvali redare, a ovi su ih udaljili iz hale. Gospođi je zaštitna maska visila s brade dok se drala na košarkaša.

Gospođa se zove Džulijana Karlos i postala je pravi hit na društvenim mrežama posle meča.

Ona je čak snimila video u kome je iznela svoju stranu priče.

"Upravo su me izbacili s utakmice jer samo govorila sr*anja Lebronu koji je pričao sr*nja mom je*enom mužu. To je takvo je*eno sr*anje. Za vrijeme utakmice je opsovao mog muža pa sam mu rekla da ne razgovara tako s mojim mužem jer ću vratiti. Onda mi je rekao: 'Umukni, kučko', a ja sam mu odgovorila: 'Ti umukni, kučko'", u dahu je pričala Carlos.

Ona je objasnila da je njen muž vatreni navijač Atlante i da je i ranije vređao Lebrona.

"Kris je oduvijek navijač Hawksa i ima neki problem s LeBronom. Ja nemam, je*e mi se za LeBrona. Gledam ja svoja posla, pijem je*eno piće i zabavljam se, a LeBron odjedanput kaže nešto mom mužu. I odjedanput mene izbacuju?! Izvinite, ali imam mjesta uz teren koja sam platila. Je*i se, Lebrone, ti si je*ena pi*kica. Odje*i, zar te 25-godišnja žena može uplašiti tokom? Pozdrav, kučko", ispričala je u videu koji je postao hit.

Lebron je ispričao svoju stranu priče.

"Na krju krajeva, radujem se što su navijači tu, treba mi ta interakcija, igrači to vole. Ne mislim da je trebalo da ih izbacuju. Bilo je tu prepucavanja između dva odrasla muškarca, svako je rekao svoje, on svoje, ja svoje, pa je ueleteo još neko i rekao svoje. Možda su popili po koju, ali mislim da nije trebalo da ih izbacuju. Nije terbalo da spušta masku, ali nisam bio blizu, niti bilo ko od mojih saigrača", ispričao je Lebron.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC