• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina jasna: "Svejedno mi je ko je izvučen": Selektorka Srbije u svom stilu prokomentarisala žreb

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ipak, jedno ime se izdvaja...

 Mljković jasna: "Svejedno mi je ko je izvučen": Selektorka Srbije u svom stilu prokomentarisala žreb Izvor: MN PRESS

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije takmičiće se na Olimpijskim igrama u Tokiju u grupi A, sa Južnom Korejom, Kanadom i Španijom, ali to za ekipu Marine Maljković ne pravi baš nikakvu razliku.

Selektorka kaže da imena protivnika ne bi promenila ništa ni u pripremama, ni u načinu rada, jer njen tim ne pravi "nikakve kalkulacije".

Možda će vas zanimati

"Svejedno mi je ko je izvučen. To tako mora biti, a naše je da radimo i da se pripremimo najbolje moguće, da pokažemo maksimum protiv takvih ekipa. Priča o ovakvim ili onakvim grupama, posebno kada su u pitanju Olimpijske igre, najjače takmičenje na svetu, potpuno su suvišne", rekla je selektorka.

Ipak, prokomentarisala je pojedinačno rivale, posebno ekipu evropkog prvaka.

"Španiju svi dobro znamo, u pitanju je ekipa koju ne možemo da pobedimo godinama. Definitivno imamo ogromnu želju da konačno Srbija jednom savlada Španiju, što je jako teško. Kanada je fizički izuzetno dominantna ekipa koja igra najbolju odbranu na svetu kad je ženska košarka u pitanju. Izuzetno su fizički snažne i praktično perfektne, čvrste i grube u odbrani. Od njih smo u Riju na prošlim Igrama izgubili upravo iz tih razloga. Koreja je klasičan predstavnik azijske košarke koju krasi velika brzina. Mi koji radimo u Aziji znamo o čemu je reč. Ta košarka je 20 ili 30 odsto brža od evropske, a uz tu brzinu poseduju i veliku preciznost", rekla je Marina Maljković.

U grupi B biće Nigerija, Japan, Francuska i Sjedinjene Države, a u grupi C Australija, Portoriko, Kina i Belgija. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve najbolje ekipe iz svake grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane ekipe.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC