• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U "Pioniru" ih je Zvezda zgazila, sada im je pobjeda neophodna: Volden se vraća u tim, vrijeme je za iskorak!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u Evroligi gostovanjem u Vitoriji.

 crvena-zvezda-baskonija-evroliga-kori-volden-na-terenu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je poslije poraza od Zenita na jednu loptu protiv Žalgirisa u skraćenoj rotaciji izdržala 30 minuta i nije mogla više.

Tim je pao u posljednih 10 minuta i nije mogao da pruži adekvatan otpor domaćinu, a u petak ih očekuje još jedna utakmica u najelitnijem evropskom takmičenju.

Možda će vas zanimati

Sada izabranici Dejana Radonjića gostuju u Vitoriji, a domaćin će biti ekipa Baskonije. U prvom meču u ovoj sezoni koji su ovi timovi odigrali Crvena zvezda je upisala jednu od najvećih pobeda u dosadašnjem dijlu Evrolige i savladala je rivala 90:73.

Poslije meča sa Žalgirisom gdje nije nastupio, sada je Dejan Radonjić najavio da će se Kori Volden vratiti u tim. 

"Još jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama, i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Vidjećemo koliko će doprinijeti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je sa nama, sačekamo će neko vrijeme da dođe do nivoa koji nam je potreban. Ekipa Baskonije u borbi za Top 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dijela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, posljednje tri utakmice su dobili, svaku ubjedljivije od one prethodne, svjesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikom kvalitetom i težak meč", rekao je trener crveno-bijelih.

Za sada crveno-bijeli imaju bolji međusobni skor jer su upisali šest pobjeda uz pet poraza, ali je rezultatski ovaj meč mnogo značajniji španskom predstavniku. Sa skorom 12-13 u dosadašnjem dijelu prvenstva Baskonija je među ekipama koje će se do kraja boriti za mjesto u Top 8.

"Ekipa Baskonije se nalazi zaista u odličnoj formi, igraju izvanredno u posljednje vrijeme i biće jako teško tamo. Uostalom, svako gostovanje Baskoniji je teško. Očekujem da mi napravimo iskorak, vraća nam se Kori Volden koji doduše neće moći u punoj meri da nam pomogne, potrebno je vrijeme. Očekujem svakako napredak u našoj igri, bez obzira što nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Odlazimo u Vitoriju sa željom da odigramo dobro, jači za tog jednog igrača i u tom dijelu očekujem iskorak", rekao je kapiten crveno-bijelih pred ovaj meč.

I u ovom meču će tim Dejana Radonjića biti ozbiljno oslabljen jer će biti bez Lendrija Noka, Duopa Rita, Lengstona Hola i Kina Koloma. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC