• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron dominirao, pa "spustio" Zlatana na konferenciji: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti pametno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lebron Džejms je na terenu doneo bitnu pobedu, a van terena se bavio društvenim problemima!

 Lebron dominirao, pa "spustio" Zlatana na konferenciji: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti pametno! Izvor: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Lebron Džejms i LA Lejkersi su bili u padu forme, nanizali su četiri poraza, ali onda je najbolji košarkaš današnjice uspeo da podigne svoju ekipu.

Posrigao je 28 poena, uz to dodao 11 skokova, 7 asistencija, 4 ukradene lopte i 3 blokade, te je tako doneo svom timu pobedu nad Portlandom 102:93. 

Možda će vas zanimati

Pratio ga je Denis Šruder koji se posle kraćeg odsustva sa terena vratio sa 22 poena, dok je u protivničkom taboru najbolji bio Demijan Lilard. Ipak ni uz 35 poena i 7 asistencija sjajnog pleja Portland nije mogao do trijumfa. 

Posle meča je ipak mnogo manje reči bilo o košarci, pošto se Lebron osvrnuo na komentare Zlatana Ibrahimovića u švedskim medijima koji su se odnosili na krilo Lejkersa. 

"Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim 'statusom' pričaju o politici. Radi ono u čemu si dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar", rekao je u jednom svom intervjuu Zlatan Ibrahimović, a to se nije svidelo Lebronu. 

On je jedan od igrača koji ne samo da se aktivirao tokom nedavnih protesta vezanih za položaj crnaca u Americi, već je pokrenuo niz škola koje on finansira i u kojima deca iz siromašnih porodica stiču najbolje moguće obrazovanje. 

Naveo je da je on "njihov glas", te takođe istakao da ne želi da se bavi samo sportom. 

"Ja sam neko koga napadaju jer radim stvari kako treba. Ali sam vrlo edukovan kada govorim o tim stvarima. Neću začepiti kada vidim da je nešto nepravedno", rekao je Lebron i na kraju istakao da se nije pametno kačiti sa njim! 

"Nemojte me napadati, ja sam pogrešna osoba za to!"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC