• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao u penziju i sad može da se posveti njoj: NBA zvijezdu na kraju karijere sačekao ''Anđeo''! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Prelijepa Brazika mu je djevojka već nekoliko godina.

 joakim-noa-lais-ribeiro-penzija-kosarka-manekenka-model-viktorijin-andjeo-djevojka-zena-ljepotica Izvor: Instagram/Screenshot/laisribeiro

Vijest u košarkaškom svijetu za danas glasi: Žoakim Noa odlazi u penziju. Iskusni Francuz je odlučio da završi igračku karijeru, ali smo sigurni da mu u narednim godinama neće biti teško.

Kako da bude kad ga kod kuće čeka Lais Ribeiro (30), jedna od najljepših manekenki svijeta i model koji je godinama radio kampanje za ''Victoria Secret''.

Možda će vas zanimati

Brazilka je bila ''Viktorijin anđeo'', a između ostalog je kao manekenka radila i za Ralf Loren, Dior, Tom Ford... Impresivna karijera u svijetu mode. A zapravo, sve se desilo vrlo slučajno.

Lais je željela da bude medicinska sestra, za to se i školovala, kada su joj predložili da proba sa manekenstvom. Već na početku joj je išlo sjajno, pa je brzo shvatila da je napravila odličan izbor.

Prije veze sa Žoakimom Noom, koja je počela 2019. godine, Lais Ribeiro se zabavljala sa američkim košarkašem Džaredom Homanom koji je napravio neuporedivo lošiju karijeru od francuskog centra. Prije ovih veza, već sa nepunih 18 godina, Ribeiro je rodila sina.

Žoakim Noa je davne 2007. godine izabran kao deveti pik na NBA draftu. Igrao je za Čikago Bulse, Njujork Nikse, Memfis Grizlije i Los Anđeles Kliperse. Posljednji otkaz dobio je u decembru 2020. godine i od tada nije igrao košarku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC