• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi je sad lako da priča o CSKA: Crveno-beli bez Rita, zna se šta je cilj u Moskvi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nastavlja se težak raspored, sledi jedno od najtežih gostovanja

 dejan-radonjic-kk-crvena-zvezda-cska-moskva-najava-izjava-evroliga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u sredu u Moskvu gde na duel sa aktuelnom nosiocem titule CSKA Moskva, i to u sred teškog rasporeda. Crveno beli su u prethodnoj nedelji odigrali četiri utakmice, među kojima i jako važan duel u ABA.

Možda će vas zanimati

CSKA se bori za plej-of, a Zvezda u Moskvi neće moći da računa na Duopa Rita, ali će moći na Dejana Davidovca. Crveno-beli su u prvom duelu slavili 86:84 posle produžetaka, a sada nemaju rezultatsku obavezu.

"Imali smo niz utakmica u 10-ak dana u kojima je potrošnja bila ogromna. Himki, Partizan, Cibona, Panatinaikos i Budućnost. Uz to, problematika izostanka igrača koja donosi dodatnu potrošnju i remeti plan da se prodju stvari na bezbolniji način. Utakmice smo igrali dosta dobro do Podgorice gde nismo bili na nivou koji smo se nadali da će da bude. Energija i koncentracija je bila na niskom nivou", rekao je trener Dejan Radonjić.

"Mašina" se nastavlja.

"Nemamo pauzu, sledi CSKA i lako je pričati o njima – vrlo kvalitetan protivnik, veliko iskustvo, tim koji ide u borbu za osvajanje titule. Gostujemo u Moskvi, rezultatski smo rasterećeni pa možemo da razmišljamo drugačije nego da je utakmica imala i takmičarsku težinu. Trudićemo se da pružimo dobar otpor i nadamo se da možemo da budemo konkuretni. Rit sigurno ne putuje, imamo rovitih igrača sa određenim problemima, ali moramo od treninga do treninga da donosimo odluke", kazao je Radonjić.

Davidovac je podsetio da je Zvezda vezala dve pobede u Evroligi.

"To mnogo znači za samopouzdanje ekipe. Jesmo izgubili šanse za plej-of, ali je vrlo važno da igramo što je bolje moguće, da se koncentrišemo na neke stvari koje možemo da ispravljamo u našoj igri jer nam sledi najvažniji deo sezone. CSKA je jak protivnik, kandidat je za osvajanje Eevrolige, plasman na 'fajnal for' ili u Top 8 se podrazumeva. Očekuje nas totalno drugačija utakmica od one u Beogradu jer sve ekipe koje preferiraju vrh sada tempiraju formu za ono što sledi. Ono što znamo da nas očekuje fizički težak meč", rekao je prvotimac crveno-belih.

Utakmica u "Megasport Areni" igra se sutra od 18. Nakon toga, u subotu je na redu duel sa FMP-om.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC