• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moraš da vidiš ovog malog Jokića, promijeniće centarsku poziciju": NBA legenda je odmah vidjela da je Nikola poseban!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni bek je odmah vidio da Nikolu čekaju velike stvari.

 NBA legenda Ajzea Tomas Moraš da vidiš ovog malo Jokića, promijeniće centarsku poziciju Izvor: Tanjug/AP Photo/John Raoux

Legendarni Ajzea Tomas je poslije sjajne košarkaške karijere u kojoj je postao jedna od najvećih legendi Detroit Pistonsa postao trener i funkcioner, a sada je NBA komentator i analitičar.

Jedan od najboljih igrača u istoriji NBA je pričao o prvom utisku koji su na njega ostavile mnoge NBA zvijezde, a dotakao se i Nikole Jokića. 

Možda će vas zanimati

"Moj prvi utisak o Jokiću je bio - on je toliko drugačiji! Razumijete? Nije brz, ne skače visoko, ali tu je i radi posao. Sjećam se da sam pričao sa Skotom Hejstingsom (bivši NBA centar prim. aut) o njemu i on mi je rekao: 'Stvarno moraš da vidiš ovog malog Jokića, promijeniće način na koji ljudi gledaju poziciju centra.' Što sam ga više gledao više sam vidio koliko je talentovan. Pogotovo za ddavanja, nevjerovatan mu je tajming, pravi je igrač", naglasio je Tomas. 

Kao neko ko je igrao beka u eri Džordana i pobjeđivao najboljeg košarkaša svih vremena u ranijoj fazi njegove karijere, Tomas odlično zna šta su kvaliteti dobrog spoljnog igrača. A jedan od mladih bekova koji ga je impresionirao je Luka Dončić. 

"Vau! To je bio moj prvi utisak o Luki Dončiću. Stvarno vau! Luka je krupan, ima talenat za dodavanje i jako je kompetitivan. Umije da šutne, teško je zamisliti koliko če biti veliki kad bude napunio 26 ili 27 godina", naglasio je Tomas.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC