• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jošilo pred Zadar: Igokea je favorit, ali zasad samo na papiru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedni su na vrhu, drugi na dnu, ali i Zadri i Igokei treba pobjeda u nedjelju poslijepodne.

 ABa liga 23 kolo Zadar Igokea najava Marko Jošilo Dragan Bajić Izvor: FIBA

Košarkaši Igokee u nedjelju gostuju Zadru u meču 23. Kola ABA lige koje je izuzetno važan i za jedne i druge.
Igokea dolazi u Zadar sa skorom 17-4 i želi da se novom pobjedom približi plej-ofu, dok je Zadru za skorom 7-14 trijumf neopohodan u borbi za opstanak.

Zadar je u srijedu u odgođenoj utakmici 11. kola savladao Borac iz Čačka, ekipu koju je par dana ranije, u subotu Igokea takođe savladala.

"Očekuje nas utakmica protiv Zadra koja je u prethodnom kolu savladala Borac. Ostvarili su za njih važnu pobjedu i sigurno je to da će im uticati na podizanju samopouzdanja. Mi sa druge strane dolazimo iz niza utakmica, sa putovanja, i mislim da iako smo na papiru favoriti, a to treba i pokazati na terenu. Mislim da moramo da damo maksimum, da odigramo timski, čvrsto, snažno i hrabro i samo na taj način možemo da se nadamo pobjedi", rekao je košarkaš Igokee Marko Jošilo.

Trener Igokee Dragan Bajić želi d anjegova ekipa, uprkos umoru koji je prisutan, pruži maksimum , pogotovo u odbrani i nada se pobjedi.

"Očekuje nas gostovanje ekipi Zadra, tim koji se bori za opstanak. Ova utakmica nam je u nizu nekih utakmica sa ekipama koje traže taj spas i opstanak u ABA ligi. Dobro smo prebrodili ta gostovanja i u Železniku i u Čačku, a nadam se dobroj reakciji i protiv ekipe Zadra. Ono što je činjenica da smo stvarno umorni nakon svih ovih gostovanja i teškog puta. Zadar je pokazao na utakmici s Borcem jednu dozu agresivnosti u odbrani, to se pokazalu u trećoj četvrtini gdje su ekipu Borca sveli na minimalan broj poena. Smatram da nas očekuje sigurno težak meč, najviše iz razloga gdje Zadar traži pobjedu da što mirnije uđe u završnicu ABA lige. Ono što ja očekujem od tima, bez obzira na umor, da imamo još pet utakmica do kraja lige i da pokušamo na najbolji način završti ligu. Na kraju ćemo podvući crtu šta smo napravili kroz samo takmičenje“, rekao je Bajić i dodao:

"Pokušaćemo sa dobrom odbranom i velikom odgovornosti i koncentracijom kada je igra u pitanju i u jednom i u drugom smjeru. Pokušaćemo da svdemo Zadar na što manji broj poena, iz odbrane i kontrole skoka pokušati doći do laganih poena. Treba nam da se što bolje odmorimo i da utakmicu u Zadru ako ispoštujemo sve što smo stavili ispred sebe možemo očekivati pozitivan rezultat".

Utakmica Zadar – Igokea igra su u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC