• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ga dovodio u Srbiju, a sada je sve gotovo: Nema ga poslije šest godina, shvatio sam to tek u svlačionici! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski centar se osvrnuo na dešavanja posljednjeg dana trejda i istakao da će mu jedan bivši saigrač posebno nedostajati.

 Nikola Jokić Denver nedostaje mi Geri Heris Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Prošao je rok za trejdove u NBA, a Denver je jedna od ekipa koja je dosta poslovala. Stigao je Eron Gordon, a otišao Geri Heris.

Sa Herisom je Nikola Jokić sjajno sarađivao, razvili su odličnu napadačku hemiju i krilni košarkaš je "živio" od Nikolinih pasova. 

Možda će vas zanimati

Izgleda da su i van terena bili odlični prijatelji, pošto je Jokić nakon nevjerovatne partije u meču sa Pelikanima istakao Herisov odlazak kao posebno bitan. 

"Geri je bio tu otkako sam stigao. Stiglo me je kada sam došao u svlačionicu jer on sjedi pored mene šest godina. Naravno nije nestao, ali on je bio u Srbiji, imao sam mnogo uspomena sa njim i zajedno smo se razvijali, rasli. Nedostajaće mi, cijelom timu će nedostajati", istakao je Jokić. 

Sada je dobjo još jednu zvijezdu u svom timu, pošto je Orlando riješio da krene u još jednu rekonstrukciju tima i trejdovao je Erona Gordona u Nagetse. 

"On je visok, atletski sjajan, može da čuva više pozicija. Veliki je, a zna da šutne i da dribla. Može da utiče na utakmicu na više načina, nadam se da će se brzo uklopiti i da će zaigrati", nada se srpski centar. 

Još jednom je Denveru suđen mali broj bacanja, ali ovoga puta Nikola je reagovao mnogo smirenije nego ranije. 

"Ne znam zašto se to desilo, uradili smo šta smo uradili. Možda nismo bili agresivni, možda smo im dali da budu agresivniji, a sudije neće da nam sude 'mlake' faulove. Nadam se da ćemo više napadati koš i dobijati slobodna bacanja", dodao je on. 

Na narednim mečevima u Koloradu publika će se vratiti na tribine, a jedna stvar je posebno bitna za glavnog igrača Nagetsa.

"Nedostaje mi porodica, oni su veliki dio mog života i kad god su tu imam potpuno drugačije emocije. Naravno i navijači su uvijek bili naš šesti igrač i nadam se da će biti tu i pomoći nam da dobijemo neke utakmice", zaključio je on. 

Pričao je o novim saigračima i trejdovima.
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC