• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se probudio i želi novu pobjedu! Matović poručio - Imamo težak zadatak, da pariramo Megi

Autor Dragan Šutvić

Poslije trijumfa ne žele da stanu

 ABA liga Mega Partizan najava Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana pobijedili su poslije sedam vezanih poraza u ABA ligi, da li sada mogu da naprave niz trijumfa?

Crno-bijeli savladali su u prethodnom kolu Mornar, a naredni protivnik izgubio je u tom kolu od Splita i time izgubio šansu za plej-of.

Možda će vas zanimati

Partizan i Mega sastaju se u nedjelju u 23. kolu ABA lige, a nešto veći pritisak je ipak u timu Aleksandra Matovića koji je svjestan da njegove košarkaše čeka teška utakmica.

"Igramo utakmicu protiv protivnika koji je ove godine napravio dosta dobrih pobjeda i nalazi se u vrhu tabele. Izgubili su praktično šansu za plej-of u posljednjem kolu, tim koji je izuzetno talentovan, fantastično selektiran, fantastično trče, odlične su atlete", pohvalio je Matović rivala.

"Sa druge strane, tim u kome se tačno zna ko šta radi, fantastično postavljena igra gdje se tačno zna šta rade visoki igrači, šta rade spoljni igrači. U ovom momentu imaćemo težak zadatak da praktično pariramo, prvenstveno, njihovom trčanju sa jedne strane, sa druge strane u nekim stvarima koje se tiču ofanzivnog skoka", rekao je trener Partizana u kojem još uvijek nema Radeta Zagorca.

"Poslije utakmice sa Mornarom odmarali smo Mozlija, pošto je on do tada odradio samo jedan trening. Nakon pauze odradio je prvi trening, kao i Erik Mika. Rade Zagorac još uvijek ne, mislim da ćemo tek neke informacije imati sljedeće nedjelje što se njega tiče", objasnio je Matović.

Krilni centar Partizana Rašon Tomas bio je kratak, ali istakao da Mega ima svojih prednosti na koje će on i saigrači morati da obrate pažnju.

"Biće ovo važna utakmica za nas. Oni su talentovan tim koji ima dobre igrače. Imaju jako dobre mlade igrače i moramo ih usporiti ukoliko želimo da pobijedimo", zaključio je Tomas.

Utakmica se igra u nedejlju i hali "Ranko Žeravica" uz prenos na Arena sportu.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC