• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekinut pobjedonosni niz "crveno-plavih": Zemunska Mladost lako izašla na kraj sa košarkašima Borca!

Autor Dragan Šutvić

Na nešto više od dva minuta do kraja, predstavnik Srbije imao je prednost od 19 poena

 Košarka ABA 2 Mladost Borac 91 83 Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Banjalučki Borac lagano je poražen od zemunske Mladosti na kraju posljednjeg ligaškog ABA 2 "balona", koji sutra završava na Zlatiboru:

MLADOST – BORAC 91:83
(29:14, 19:23, 21:16, 22:30)

Možda će vas zanimati

Za klub iz Banjaluke ovaj meč nije imao rezultatski značaj jer je još sinoć, nakon pobjede Sparsa nad Širokim, bilo jasno da će Sarajlije u plej-of ući sa druge, a "crveno-plavi" sa treće pozicije.

Rasterećeni bilo kakvog rezultatskog imperativa, izabranici Dragana Nikolića, koji će sutra saznati ime rivala u četvrtfinalu, pružili su veoma lošu partiju. "Bljesnuli" su u par minuta druge četvrtine, ali osim toga, nisu pokazali mnogo toga.

Mladost je u tu drugu dionicu ušla pri plusu od 15 poena (29:14), međutim uspio je bh. predstavnik da se, u nekoliko minuta, vrati u meč i zaostatak na četiri minuta do kraja poluvremena smanji na samo dva poena (35:33).

Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Ipak, već do pauze, dogodio se novi pad u igri košarkaša iz Banjaluke, što Mladost nije propustila da kazni, vrativši dvocifren plus (48:37), koji je, do samog finiša, dizala, pa je u jednom trenutku predstavnik Srbije imao prednost od 21 poena (76:55).

Dušan Tanasković i Matija Belić su u pobjedničkom timu postigli po 17 poena, dok je Trej Dreksel postigao 14. U ekipi iz Banjaluke, Nikola Tanasković je postigao 20 poena, Božo Đumić 16, a Đorđe Simeunović 14 poena.

Ovim porazom, ekipa Borca prekinula je niz bez poraza u svim takmičenjima, koji je trajao devet utakmica, odnosno od polovine februara.

Mladost - Borac 91:83
Izvor: ABA liga j.t.d.

TABELA: Studentski centar 11-1, Spars 10-3, Borac 9-4, Mladost 8-5, Podgorica 7-5, MZT 7-5, Široki 5-8, Zlatibor 6-6, Sloboda 6-6, Gorica 5-8, Sutjeska 4-9, Rabotnički 4-8, Lovćen 1947 4-8, Helios 1-11.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC