• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost blizu prvog mesta, nestvarna partija Blažiča: Podgoričani bolji od Cedevita Olimpije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Impresivna partija Slovenca ostala bez nagrade.

 buducnost-cedevita-olimpija-aba-liga Izvor: MN PRESS

Podgoričani sve bliže prvom mestu na kraju regularnog dela ABA lige. Ubedljiv trijumf protiv gostiju iz Ljubljane znači da Budućnost ostaje na pravom kursu i da lidersku poziciju i dalje drži u svojim rukama!

Možda će vas zanimati

Crnogorski tim ima samo tri poraza u dosadašnja 22 odigrana meča, pa bi ukoliko pobedi sve utakmice do kraja sezone imao povlašćeni položaj u plej-ofu.

Budućnost - Cedevita Olimpija 89:75 (28:23, 15:25, 25:15, 21:12)

Šansu za tako nešto do večeras imala je i Cedevita Olimpija. Slovenci su pravili kalkulacije, ali nakon poraza u Podgorici samo ih teorija drži u igri za prvo mesto. Večeras im u hali Morača nije bio dovoljan ni Jaka Blažič koji kao da je sam igrao na ovom susretu.

Bivši košarkaš Crvene zvezde odigrao je 32 minuta, postigao 26 poena, a imao je i šest skokova i tri asistencije na meču u glavnom gradu Crne Gore. Pravu pomoć nije imao, a na ovom meču ''pojavila'' su se samo još dvojica igrača gostiju. Luka Rupnik postigao je 11, a Kendrik Peri 10 poena za ''Zmajčeke''.

Kod Podgoričana je to bilo mnogo bolje raspoređeno. Kobs sa 24 poena, Edžim sa 17 i Nikolić sa 14 predvodili su Budućnost, a podršku su davali Ivanović (11) i Dela Vale (10).

Već u prvoj deonici Budućnosti stiže do značajnije prednosti, a naredna dva perioda igre rešena su identičnim rezultatom. Drugu četvrtinu dobila je Cedevita Olimpija (15:25), a treći Budućnost (25:15), za prednost pred poslednjih deset minuta košarke.

U tom intervalu Budućnost je igrala najbolju košarku na susretu. Blistala je ekipa iz Podgorice, koja je nedavno ispala iz Evrokupa u četvrtfinalu tog takmičenja, pa sada može da se posveti obavezama u regionalnom takmičenju. Ako ovako nastave, biće težak rival...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC