• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL u Trebinju! Tuča igrača, Mulaomerović divljao, povukao, pa vratio ekipu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Leotar na kraju bez nekoliko isključenih igrača izgubio poslije produžetaka.

 leotar sloboda tuča damir mulaomerović liga bih Izvor: MN PRESS

Košarkaško prvenstvo BIH ulazi u završnicu, a dok je Borac kao gost savladao Čelik prava drama viđena je u Trebinju gdje su igrali Leotar i Sloboda.

Gosti su na kraju slavili 109:100 poslije produžetka, ali tek poslije prave drame pošto je meč prekinut u trećoj četvrtini kada je izbila tuča na terenu.

Možda će vas zanimati

Meč u Trebinju prekinut je dvije minute prije kraja četvrtine pri rezultatu 74:62 za domaće nakon što je na terenu izbilo novo koškanje i tuča igrača.

Božo Đurasović i Đorđe Lelić imali su čarki tokom meča, a nakon što je Lelić nasrnuo na Milidragovića došlo je do novog koškanja između Đurasovića i Lelića.

Ubrzo se sve smirila, ali je Strong potom gurnuo Milidragovića i ponovo su se strasti razbuktale.

Na kraju je trener Slobode Damir Mulaomerović, koji je tokom cijelog meča burno reagovao i žestoko prigovarao sudijama, ali bez kazne, povukao ekipu sa terena.

Leotar - Sloboda
Izvor: YouTube/SportiIN Televizija

Nekadašnji košarkaš je, međutim, nakon deset minuta vratio ekipu i meč je nastavljen, ali bez nekoliko isključenih igrača, pa i trenera Leotara Dražena Šegrta koji je ranije isključen kada je ušao u teren sa smiri Đurasovića i Lelića.

Kod Slobode su isključeni Lelić, Strong i Miličević, a kod Leotara Milidragović Božo Đurasović i Ninković.
Posljednja dvojica ujedno su bili i najbolji pojedinci kod Leotara i njihov izostanak itekako se osjetio do kraja meča.

Leotar je imao dva slobodna bacanja za pobjedu, ali je Mijović promašio jedno i meč je otišao u produžetak u kojem je Sloboda stigla do pobjede 109:100.

"Nakon jučerašnje utakmice, podnesena je službena žalba na suđenje u utakmici protiv Slobode. Asistent trenera Leotara, Milan Komar dao je izjavu za medije: 'Imali smo šut za pobjedu, nema šta da se zamjeri momcima, odigrali su maksimalno, druge stvari su uticale ovdje, nesportske, ali obezbjedili smo plasman u Ligu za Prvaka, idemo dalje, uzdignute glave'.
U posljednjem kolu regularnog dijela, gostujemo u Banjaluci, ekipi Borca“, naveo je KK Leotar na svom facebook nalogu.

Nakon jučerašnje utakmice, podnesena je službena žalba na suđenje u utakmici protiv Slobode.

Asistent trenera Leotara,...

Posted by KK Leotar Trebinje on Saturday, April 10, 2021


Trener Damir Mulaomerović u izjavi za bhbasket.ba nije govorio o incidentima na utakmici.

“Vrlo važna pobjeda za nas u borbi za Ligu 6, međutim ništa nije gotovo, ima još da se igra. Što se tiče same utakmice nisam zadovoljan kako smo odigrali prvo poluvrijeme. U nastavku igrači koji su nakon događanja na parketu ostali na terenu pokazali su karakter kada to najviše treba. Ono što bih posebno istakao kao jedan od ključih faktora jeste igranje Durme na poziciji jedinice. Čestitke mojim igračima i idemo dalje se spremati za susrete koji nas očekuju”, rekao je Mulaomerović.

Igrači Bratunca neće da igraju bez plate

Košarkaši Širokog doputovali su u Bratunac na utakmicu protiv istoimenog kluba, ali ona nije odigrana. Košarkaši Bratunca nisu se pojavili jer ne žele da igraju dok im se ne isplate plate. Uprava KK Bratunac za lošu finansijsku situaciju okrivila je Opštinu Bratunac navodeći da im je od 23. decembra do danas iz budžeta opštine isplaćeno samo 20.000 KM. Načelnik Opštine Bratunac srđan Rankić nakon toga je održao konferenciju za novinare na kojoj je rukovodstvo kluba optužio za kršenje zakona neplaćanjem poreza i doprinosa i rekao da će se ispitati poslovanje KK Bratunac. Rankić je rekao da će sa igračima biti održan sastank oko isplate dijela dugovanja, a potom čak najavio osnivanje novog kluba u kojem će "djeca moći besplatno da treniraju".

Rezultati 25. kola:

Čelik – Borac 77:87
Bratunac – Široki 0:20
Zrinjski – Spars 56:72
Leotar – Sloboda 100:109 poslije produžetka

nedjelja
Čapljina – Mladost (17.00)
Kakanj – Promo (17.00)

Tabela nakon nepotpunog 25. kola: Spars 17-4, Široki 16-6, Čelik 14-9, Leotar 14-9, Borac 12-10, Sloboda 12-10, Zrinjski 10-13, Bosna 10-11, Čapljina i Promo po 9-13, Bratunac 8-15, Mladost 8-12 i Kakanj 4-18.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC