• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeka nas luda završnica u ABA ligi: Mornar izgubio još jedan derbi, sledeći mora da dobije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Barani izgubili i treći meč u nizu, a Cedevita Olimpija se opet potpuno vratila u trku za plej-of!

 cedevita pobijela mornar Izvor: MN PRESS

Čeka nas zaista luda završnica ligaškog dela na "Jadranu"!

Nakon što su Zvezda i Igokea odigrali sjajan derbi u "Pioniru", sve je prštalo i na crnogorskom primorju, gde su Barani ponovo izgubili, a Ljubljančani ostvarili jako važan trijumf:

Mornar - Cedevita Olimpija 71:81 (20:23, 20:21, 18:20, 13:17)

Možda će vas zanimati

Još jednim, trećim porazom u nizu (Partizan, FMP, Cedevita Olimpija), Mornar je došao u situaciju da u preostala dva kola mora da pobedi u derbijima protiv Budućnosti kod kuće i Igokee u gostima.

Jedan poraz će automatski eliminisati iz trke za plej-of ekipu Mihaila Pavićevića, iz koje su uoči sezone stizale ambiciozne poruke da će "napasti" titulu...

"Čestitam igračima Cedevita Olimpije na apsolutno zasluženoj pobjedi. Gledajući utakmicu ispada da su oni mnogo više željeli ovu pobjedu nego mi. To je ono najgore. Nažalost, mi imamo problem već duži period. Ušli smo u gubitničku seriju i sada više nema ni igrača ni nikoga da to okrene. A iskren da budem, ni zalaganje ni odnos prema igri više nisu na onom nivou na kom smo nekad bili. O tom nivou možemo da pričamo samo u prošlom vremenu. Tu smo gdje smo. Nismo kadri da dobijemo utakmicu ’biti ili ne biti’ i to dovoljno govori u kakvom smo stanju u ovom trenutku. Prvo ćemo da se koliko-toliko konsolidujemo i da odigramo te dvije posljednje utakmce do kraja pošteno, pa šta bude", rekao je Pavićević posle meča.

Sa druge strane, Cedevita Olimpija se pita o svojoj sudbini, ali i ona ima veoma komplikovan raspored, jer će naredne dve utakmice igrati protiv Crvene zvezde, a onda će u poslednja dva meča gostovati Ciboni, pa dočekati Megu.

Računica za plasman je mnogo, a od večeras je definitivno samo to da je Budućnost i teoretski ušla u plej-of.

Podsetimo, Podgoričani sami odlučuju o "pol-poziciji" i ako u naredna dva meča pobede Igokeu i Mornar sigurno će ući u doigravanje sa prvog mesta i imaće prednost domaćeg terena i u polufinalu i u eventualnom finalu.

MORNAR: Pulen 11, Gabrijel 2, Nidam 6, Jeremić 3, Gordić 4, Šehović 5, Smit 5, Vajthed 24, Lazić, Vranješ 5, Bjelica 4, Luković 2.

CEDEVITA OLIMPIJA: Radović, Peri 21, Hopkins 7, Duščak, Murić 2, Blažič 8, Braun 17, Hodžić, Džons 19, Dimec, Marinković 2, Rupnik 5.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC