• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dobija trogodišnju licencu - ovo je put do Evrolige: Važna vijest, crno-bijelima garantovano mjesto u Evrokupu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Posljednja informacija!

 kk partizan licenca evrokup na tri godine Izvor: MN PRESS

Prema pisanju portala "Eurohoops", Partizan će u naredne tri sezone biti siguran učesnik Evrokupa i imaće mogućnost da se kroz to takmičenje kvalifikuje za Evroligu!

Izvori iz Grčke tvrde da je to dogovoreno na sastanku 13 klubova učesnika Evrokupa, uz tvrdnju da su na njemu učestvovali i predstavnici crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Partizanu bi licenca garantovala učešće u drugom po snazi takmičenju uz navedenu stavku da će tim putem moći i do Evrolige pod uslovom da osvoji Evrokup ili da igra u finalu, a da tim koji se prethodne sezone kvalifikovao ne igra plej-of EL.

Prema objašnjenju, Partizan će biti jedan od 13 timova koji će dobiti trogodišnju licencu, a u toj grupi je i Virtus, o čemu smo već pisali. Takođe, tu su i Unikaha i Promiteas Patras.

Podsjetimo da je Evrokup najavio promjenu formata za sljedeću sezonu, prema kojem će takmičenje biti organizovanio u dvije grupe od po 10 timova, s tim da bi po osam prošlo u drugu fazu.

Rukovodstvo Evrolige, koje vodi oba takmičenja, spremilo je velike promjene za sljedeću sezonu, a ostaje da se vidi kako će one dalje izgledati.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC