• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno: Dončić se ne "gotivi" s najboljim saigračem!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Bilo je nesuglasica van terena. Prosto, različiti su", otkrio je Mark Kjuban.

 dalas maveriks sukob dočić porzingis Izvor: Tanjug/AP/Ron Jenkins

Kada je u januaru 2019. vlasnik Dalasa Mark Kjuban u svom timu upario dva bisera – Luku Dončića (22) i Kristapsa Porzingisa (25), očekivao je da će to biti tandem za svijetlu, šampionsku budućnost. I to i dalje očekuje.

Međutim, istina je da su Slovenac i Letonac u međuvremenu imali svoje probleme na terenu (Porzingis prije svega sa čestim povredama), ali i van parketa, na kojem nisu uspjeli da razviju baš idealan, drugarski odnos.

Dok često na društvenim mrežama pratimo kako se Dončić zabavlja sa našim Bobanom Marjanovićem, na tim video snimcima nema Porzingisa ni u blizini, ni u daljini.

Dalasov gazda otkrio je u jednom podkastu ove nedelje da su Luka i Porzingis imali svoje probleme mimo terena, ali da se svi trude da njihov odnos napreduje.

"Na parketu su u redu. Tamo trener trenira i vodi šou, tako da se sve odvija dobro. To ne znači da nema nesuglasica van terena, jer ima", rekao je on.

Izvor: Tanjug/AP/Tony Gutierrez

Ipak, prvi čovjek Dalasa vjeruje da će sve na kraju ispasti dobro.

"Uporedio bih to sa situacijom koju smo imali sa Dirkom Novickim i Džejsonom Terijem, kada je on prvi put stigao. Dirk nije bio njegov fan. Dirku se nije sviđao, a izgubili smo u plej-of seriji jer je 'Džet' napravio grešku protiv Neša i postalo je još gore".

"Nisu bili najbolji drugovi u početku, ali se njihov odnos razvio u veliko prijateljstvo i sve je to stvar procesa kada imate mlade klince koji odrastaju. Potrebno je mnogo vremena. Porzingis i Dončić se slažu, samo su drugačiji. Vole da rade drugačije stvari", dodao je Kjuban.

Izvor: Profimedia

Svakako, trenutno veći problem za Dalas je što ekipa Rika Karjlajla ove sezone još nije napravila iskorak u odnosu na prošlu, pa trenutno zauzima šesto mjesto na tabeli Zapadne konferencije, sa skorom 32-26.

 (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC