• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić je junak! Strašna MVP partija I blokada u posljednjem napadu: Srbin razbio Nju Orleans, pa donio pobjedu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Srpski košarkaš je bio heroj Denvera i to na obje strane terena!

 nikola-jokic-32-poena-pobeda-denver-nju-orleans-blokada-posljednja-sekunda-114-112-nba-video Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski

On je nezaustavljiv, on je definicija "klač" igrača! Nikola Jokić ponovo je na maestralan način vodio Denver do pobjede, a osim izvanredne igre u napadu, svojim potezima u odbrani je riješio pitanje pobjednika u neizvjesnom finišu protiv Pelikansa!

DENVER - NJU ORLEANS 114:112
/35:25, 25:26, 27:27, 27:34/

Možda će vas zanimati

Košarkaši Denvera upisali su i sedmu pobjedu u posljednjih osam mečeva i tako nastavili sjajan niz rezultat uprkos činjenici da su bez povrijeđenog Džamala Mareja.

I ponovo je u centru pažnje bio srpski centar. Nikola Jokić predvodio je Denver do trijumfa sa 32 ubačena poena, a neće mu mnogo smetati što je izostao "dabl-dabl" učinak. Imao je još i sedam skokova i osam asistencija, dvije ukradene lopte i jednu blokadu.

I to ključnu blokadu u završnim sekundama meča! Naime, Nagetsi su čitav meč vodili i u nekoliko navrata imali dvocifrenu prednost, ali umalo da im sve propadne u završnici meča.

Nju Orleans se probudio, ubacili su čak četiri trojke u posljednja tri minuta meča, preko Ingrama, Bola i Bledsoa, a poslije neiskorišćenog napada Denvera, Pelikansi su imali 9,9 sekundi za posljednji napad.

Bledso je poveo brzi napad, dodao Ingramu, ovaj pod košem iza leđa srpskom centru odigrao za Zajona Vilijamsona, ali Jokić na maestralan način rampom izbija loptu Amerikancu i rješava pitanje pobjednika meča!

Denver je izdržao, Jokić se ponovo pokazao kao junak za opšte oduševljenje među domaćim navijačima.

Imao je Jokić i odličnu podršku iako je bilo očigledno da je Denveru ozbiljno skraćena rotacija (povređen i Vil Barton). Majkl Porter je ubacio 28 poena, dok je Fakundo Kampaco imao "dabl-dabl" sa 19 poena i čak 10 asistencija.

U Nju Orleansu je Ingram postigao 27, a Vilijamson 21 poen, Bledso je upisao 17, dok je Lonzo Bol ostvario "tripl-dabl" sa 16 poena, 12 skokova i 12 asistencija.

Ali protiv Nikole Jokića nije bilo leka i Denver je stigao do 41. pobjede u sezoni! Evo kako je izgledala partija Srbina:

Jokić protiv Nju Orleansa
Izvor: Youtube/nba screen

A ovakvo je sada stanje na tabeli NBA lige:

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC