• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Cijenim mog prijatelja Radonjića, ali idemo u Beograd da pobijedimo i ispišemo istoriju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, imam pravo da tako razmišljam", poručio je trener Igokee Dragan Bajić pred “majstoricu” polufinalne serije protiv Crvene zvezde.

 aba crvena zvezda igokea dragan bajić najava Izvor: MNPRESS

Igokea i Crvena zvezda u utorak će se sastati četvrti put ove sezone, a jedni i drugi upisali su po dvije pobjede.

Po jedna pobjeda u regularnom dijelu sezone, a onda i u plej-ofu u kojem je Igokea uspjela da izjednači na 1-1 u seriji i zakaže “majstoricu” za utorak u 18.30 u Beogradu.

Možda će vas zanimati

 Ekipa Dragana Bajića ne planira da se na tome zaustavi i to ističe trener Igokee pred odlazak u Beograd.

"Očekuje nas odlučujuća utakmica za plasman u finale plej-ofa ABA lige. Mi smo u revanšu ponovo ispisali istoriju kluba prvom pobjedom u plej-ofu za nas. Ja sam poslije meča govorio može se reći vruće glave, ono što sam uspio da vidim, a znajući kakve smo zadatke stavili pred svoje igrače da su oni to ispoštovali u najvećoj mjeri, da su odigrali jednu sjajnu utakmicu i poslije analize i odigranog meča opet stojim da smo odigrali utakmicu na jednom visokom nivou, pogotovo kada je defanzivni dio igre u pitanju. Samim tim sam rekao da znam sa kakvim momcima radim, pun sam samopouzdanja i opet se držim te stvari da mi u Beograd ne idemo s bijelom zastavom", rekao je Bajić i nastavio:

"Idemo da pružimo što jači otpor sigurno favorizovanom protivniku, s namjerom da dobijemo taj meč i da ispišemo novu stranicu i da se plasiramo u finale plej-ofa ABA lige. Mislim da kao trener, nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, imam pravo da tako razmišljam".

Bajić je dodao da vjeruje u ono što radi i momke sa kojima radi.

"Stvarno se radi o grupi jako poštenih i inteligentnih momaka. Mi veliki broj informacija pripremimo za utakmicu i oni to na najbolji mogući način odrade na parketu. Ja kao trener nemam pritiska, nastojao sam da prenesem to na svoje igrače i da bez pritiska, rasterećeni, idemo u Beograd da pokušamo igrati što bolju košarku kako u defanzivnom, tako i u ofanzivnom dijelu. Sav respekt za Crvenu zvezdu, znam da neće biti lako, poštujući i cijeneći mog prijatelja Radonjića i njegov tim, pogotovo što je taj tim obezbijedio 1. mjesto kroz ligaški dio takmičenja, igraju na domaćem parketu uz sav kvalitet koji posjeduju, neće nam biti lako. Ponavljam idemo sa puno samopouzdanja, idemo da pokušamo pobijediti i da se plasiramo u finale”, rekao je Bajić.

Izvor: MN PRESS

Košarkaš Igokee Dalibor Ilić rekao je da će on i saigrači učiniti sve da pobijede, a da su već pokazali da mogu da savladaju crveno-bijele.

"Očekuje nas majstorica protiv Crvene zvezda u Beogradu, sigurno je da nas očekuje jedna teška i zahtijevna utakmica pogotovo jer igramo na gostujućem terenu. Odlazimo na utakmicu bez pritiska, a imperativ je pobjeda. Iskorisitćemo sve šanse koje nam se pruže da dođemo do pobjede, pokazali smo da to možemo", rekao je Ilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC