• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan uzvratio – 1:1 i majstorica: Crno-bijeli juriš pred Grobarima - igraće se utakmica odluke!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli uzvratili i u skoro punoj Hali sportova pobijedili Megu, za izjednačenje u seriji.

 kls partizan mega 81 77 Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Megu 81:77, izjednačio u seriji, pa će odluku o prvom finalisti plej-ofa Superlige dati "majstorica" u subotu od 17 časova!

Crno-bijeli su u skoro punoj Hali sportova "Ranko Žeravica" uzvratili Megi za poraz u prvom meču serije i furioznim naletom u drugoj četvrtini potpuno poremetili koncepciju ekipi Vlade Jovanovića.

Možda će vas zanimati

Iako je Mega i večeras bolje počela i imala 15 poena prednosti (27:12), Partizan je prije svega ogromnom energijom do poluvremena potpuno preuzeo meč u svoje ruke. Poslije velike ofanzive ekipe Aleksandra Matovića, rezultat je bio 38:34 za crno-bijele.

Energija sa tribina dala je dodatni impuls odbrani domaćih, Nemanja Dangubić i mladi Aleksa Stepanović "letjeli" su i zakucavali, a Mega je potpuno ostala bez oružja - na obje strane terena.

Iako je bivši kapiten crno-bijelih Dragan Milosavljević u drugom dijelu trojkama održavao Megu u igri i na momente je "pogurao" i do minimalne prednosti, Partizan je odmah odgovarao i pobijedio - uprkos padu koncentracije na kraju.

Raspoloženi Rade Zagorac ponovo je bio efikasan i ponovo je pokazao crno-bijelima put ka trijumfu - pogađao je trojke u finišu i kažnjavao defanzivne propuste Mege. Takođe, veoma se istakao i najbolji strijelac domaćih Erik Mika sa 19 pena, kao i Nemanja Dangubić sa 14 i Ognjen Jaramaz sa 11.

Na drugoj strani, crno-bijeli su snažnom odbranom na Filipu Petruševu zaustavili lidera Mege i ograničili ga 13 poena, uz čak šest promašaja iz 10 pokušaja sa linije penala.

"Majstorica" će biti odigrana na terenu Mege u hali "Mega fektori" i daće ime prvog finaliste, dok će druga polufinalna serija Zvezde i Borca iz Čačka početi u petak.

PARTIZAN: Mika 19, Dangubić 14, Jaramaz 11, Veličković 7, Trifunović 8, Zagorac 8, Petrović, Pejdž 1, Stepanović 6, Miletić 7, Perkins, Janković

MEGA: Petrušev 13, Tepić 2, Simonović 15, Kazalon 11, Milosavljević 12, Kljajević, Momirov 8, Novak 5, Cerovina 2, Matković 6, Simanić 3, Langović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC