• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev trener je car! Obukao specijalnu majicu: Kad pročitate sitna slova, "umrijećete" od smijeha! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Carski potez trenera Denvera.

 nikola jokić mvp trener hit majica Izvor: Twitter/NBABlackburn/Screenshot

Srpski centar Nikola Jokić je MVP, ako je i bilo ikakve dileme nakon monstruozne sezone u dresu Denvera. NBA liga ga je zvanično proglasila za najkorisnijeg igrača sezone, a ove vijesti saopštio mu je komesar takmičenja Adam Silver.

"Prekinuo" je sastanak Denvera zbog važnih vijesti, a postiđenom Jokiću odmah su čestitali svi saigrači i treneri u stručnom štabu.

Možda će vas zanimati

Nije slučajno Jokić zahvalio njima na nagradi, dobro zna da njegovih individualnih uspjeha ne bi bilo bez njih, posebno bez Majkla Malouna sa kojim sarađuje od dolaska u NBA ligu. Oblikovao ga je kao igrača i niko od njega nije bio ponosniji.

Morao je Maloun prvo Jokića da ubijedi da će biti superstar, potom je to trebalo da učini sa ostatkom lige, a čini se da je na kraju u toj misiji i uspio.

Možda je Maloun najbolje znao sa kakvim sve komentarima se Jokić suočavao i za ovu specijalnu priliku spremio je majicu na kojoj su ispisane sve te riječi. Obukao ju je nakon što je Jokiću saopšteno da je MVP i privukao veliku pažnju zbog "sitnih" slova.

Na njoj su nabrojani svi Jokićevi "nedostaci" poput toga da je "ne može da skače", da ima "spore noge", da je "loš defanzivac", da je bio "41. pik na draftu", da je "dečko iz Denvera", da ima "loš stav", da je "spor i premršav", da "nije zvijezda" i slične stvari koje su izgovarali oni koji su pokušavali da ga ospore iz ovog ili onog razloga.

Ono što je najsimpatičnije od svega je da i na poleđini majice Majkla Malouna postoji poruka kojom "pecka" sve one koji nisu vjerovali u njega - "Fora je na vaš račun".

Više vijesti o Nikoli Jokiću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC