• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako Jokić bude igrao finale - ne ide na Olimpijske igre? Miličić o novom MVP - Reprezentacija je svetinja, ali...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nikolina je posljednja, ali on je pametan čovjek".

 da-li-jokic-ide-na-olimpijske-igre-reprezentacija-srbije Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić je proglašen za MVP-a sezone u NBA ligi većinom glasova zbog nevjerovatnih brojki u dresu Denvera sa kojim trenutno igra u polufinalu Zapada.

Možda će vas zanimati

Nagetsi gube 2:0 u seriji protiv Finiksa, ali sada će se igrati na njihovom parketu i očekuje se da Jokić bez obzira na probleme s povredama u ekipi zablista i makar "oteža" Sansima, međutim ako bi već sada završio klupsku sezonu - to bi na neki način bila i...dobra stvar za "orlove".

Košarkašku reprezentaciju Srbije uskoro očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, nadamo se potom i same Igre u Tokiju, a svi se nadamo da ćemo tamo imati i najboljeg igrača svijeta.

Igrao je Jokić na prethodnim Olimpijskim igrama, ali nije na Eurobasketu što su mu mnogi zamerili, pa se postavlja pitanje kakva će odluka biti doneta ovoga puta. Hoće li Jokić moći da predstavlja "orlove" na najvažnijem košarkaškom takmičenju?

"Pretpostavljam, ako se oni pitaju, ne vjerujem da će biti baš zadovoljni. Koliko će se pitati, da li će Nikola moći da izdejstvuje da igra... Ove sezone nije bilo mnogo odmora, pauze. Vidjećemo dokle će Nikola da dogura. Ako dogura do finala, ne znam, biće dosta teško. Denver će željeti da on odmara, on će željeti da igra za reprezentaciju...", ispričao je čuveni srpski košarkaš Darko Miličić jutros u Jutarnjem programu TV Prva.

Izvor: Profimedia

Igrao je u NBA, zna kakva pravila postavljaju ekipe pred igrače.

"Nikolina je posljednja, ali on je pametan čovjek. Vidi u kakvom blagoslovu živi, šta je Denver postigao. Ne vjerujem da će ići protiv volje kluba", rekao je Miličić.

Koji bi savjet imao za njega?

"Reprezentacija je za mene svetinja. Ali opet, shodno Nikolinoj sezoni ovoj i prošloj, bez odmora... Ne znam šta bih mu savjetovao. On zna najbolje kako se osjeća, koliko njegovom tijelu treba da se vrati u normalu", zaključio je Miličić koji je takođe istakao da je Jokić apsolutno zasluženo nagrađen titulom MVP-a za ovu sezonu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC