• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa Natalija - oslonac na Jokićevom MVP putu: Nikola podigao trofej pa je odmah pomenuo! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić nije sam stigao do MVP trofeja, a na putu ka istoriji upravo je lijepa Natalija bila njegov najveći oslonac.

 nikola-jokic-supruga-natalija-macesic-slike-mvp-trofej Izvor: Instagram/Jokara95, MN PRESS, Instagram/natalijamacesic

Čim je Nikola Jokić dobio MVP nagradu jasno je rekao - ovo nije samo moj uspjeh. Skroman kakav jeste naglasio je da su mu mnogi pomogli u tome, a ponovo je pominjao i svoju porodicu.

Možda će vas zanimati

On je u srećnom braku sa svojom dugogodišnjom devojkom Natalijom, a u intervjuu povodom osvajanja titule najboljeg košarkaša NBA lige naravno da je pomenuo i životnu saputnicu.

Oni su se upoznali u jednom kafiću u koji su zajedno izlazili, a godinama kasnije on je zahvalan što je uspio da nađe suprugu koja će mu biti oslonac. 

"Iskreno, moj brak je sjajan, veoma sam srećan, srećan sam što sam našao nekoga ko me upotpunjuje na toliko načina. Ona se žrtvuje da bih ja bio ono što želim da budem. Mislim da je to teško naći pogotovo u sadašnjem svijetu", iskren je bio Jokić. 

Ona je možda i razlog što je poslije Mege otišao u NBA, jer mu je pokvarila jedan transfer! Jokić je u dokumentarnoj seriji "Čovjek koji pravi razliku" otkrio da je bio na korak od transfera u Barselonu, ali da je odigrao jako loš meč kada su skauti Barse došli da ga gledaju. 

Problem je bio u tome što je lijepa Natalija otišla da studira psihologiju u Sjedinjene Američke Države, a to je potreslo budućeg najboljeg košarkaša svijeta. 

Sada, kada je konačno dobio trofej koji zaslužuje i kada je postao najbolji na svijetu on je morao da pomene i ostatak porodice koji mu je pomogao da dođe do ovog trofeja. Zna se da su njegova braća igrala košarku, a to mu je pomoglo. 

"Najstariji brat Strahinja nije bio toliko talentovan, ali on je veliki, snažan. Sa druge strane Nemanja je stvarno talentovan, bio je sjajan šuter. Ali nije bio toliko zagrijan za košarku, volio je i neke druge stvari. Ja sam neki miks njih dvojice, imam Nemanjin talenat i tijelo i snagu Strahinje", dodao je sadašnji MVP NBA lige. 

Na kraju je pomenuo i svoju majku kao jako bitnu u životu. 

"Ali tu je bitna i moja žena koja je uz mene, kao i otac koji me je doveo na prvi trening. Mama mi je anđeo čuvar koji je uvijek tu. Ja moram da im se zahvalim što su tu uz mene, što mi pomažu svakog dana", zaključio je Nikola. 

Evo šta je rekao o najvećem košarkaškom priznanju.
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC