• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron pljuje NBA ligu! Zvijezda Lejkersa podigla glas: Niste htjeli da slušate, a sve sam ovo znao!

Autor Dragan Šutvić

Nerviraju ga povrdede u finišu sezone, zbog kojih mnogi timovi imaju problem!

 lebron džejms protiv nba lige povrede Izvor: Profimedia

Čini se da će finiš NBA sezone obilježiti izostanci i teške povrede nekih od najvažnijih košarkaša, a glas je protiv toga digao i Lebron, za kog se već zna da će odmarati preko ljeta! Prva zvijezda Los Anđeles Lejkersa kivna je na ligu zbog gustog kalendara koji su košarkaši imali ove sezone.

Lebron Džejms se oglasio na Tviteru, gdje je podsjetio da je on bio protiv ovakvog sistema igranja, a zatim i pojasnio da je tada samo želio da zaštiti sebe i sve druge košarkaše u najjačoj ligi na svijetu!

Možda će vas zanimati

Osvajač četiri prstena sa tri različita tima još jednom je skrenuo pažnju da košarkaši nisu dovoljno odmarali između dvije sezone.

''Pričao sam, ali nisu htjeli da me slušaju! Znao sam šta će da se desi. Htoo sam samo da zaštitim igrače. Povrede nisu dio igre koju igramo. Ovo je posljedica umora, nismo imali odmor! Plej-of je najbolji dio ove lige, ali sada kad nema nekih važnih igrača to navijačima nedostaje. 

Iako je on fizički jedan od najspremnijih igrača lige i danas, kada je u poznim igračkim godinama, tempo mu nije prijao.

''To je nevjerovatno. ako neko zna kako je raditi tokom cijele godine, to sam ja. Ne volim što je ovako ispalo, mrzim što su se igrači povrijedili'', rekao je košarkaš Lejkersa.

Lebron Džejms je tokom ove sezone zbog povrede propustio više od 20 utakmica, a u ključnom dijelu sezone povrijeđen je bio i njegov najbitniji saigrač, Entoni Dejvis.

Posljednji u nizu igrača koji su teže povrijeđeni je Kavaj Lenard, a u toku jučerašnjeg dana stigla je informacija i da je Kris Pol u karantinu zbog korona virusa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC