• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čekaćemo posljednji trenutak": Kokoškov je svjestan problema i zna šta je ključ za reprezentaciju

Autor Dragan Šutvić

Selektor Igor Kokoškov ne otkriva karte

 srbija meksiko beograd igor kokoškov Izvor: MN PRESS

Generalna proba je uspjela. Srbija je u hali "Aleksandar Nikolić" savladala selekciju Meksika (81:77) pred početak kvalifikacionog turnira u Beogradu.

Po završetku tog susreta je Igor Kokoškov pričao o svim gorućim pitanjima sa kojima se suočava. Glavna tema bio je sastav tima, odnosno 12 igrača koji će se boriti za Tokio i kada će se priključiti igrači poput Micića, Milutinova...

Možda će vas zanimati

"Te pojedinačne slučajeve ćemo ostaviti. U kontaktu smo sa svim momcima. Medicinski tim je u kontaktu sa njima. Od prvog dana smo apsolutno otvoreni, svaki dan je došao neki novi igrač. O pojedinačnim slučajevima ćemo pričati. Milutinov je ovdje takođe. Svi su opcija, čekaćemo do posljednjeg trenutka za objavu tima", rekao je Kokoškov za "Arena sport TV".

Potom je fokus prebačen na meč.

"Nama je ovo posljednja provjera pred kvalifikacioni turnir, na neki način i prva jer se stalno pojavljuju i neki novi igrači koji se priključuju. Bilo je veoma toplo u ovoj hali. Igrali smo protiv atipičnog tima u kom svi mogu da postignu trojke. Niko ko nosi ovaj dres nije došao da se šali. Fizički je na terenu bila bolja reakcija, uvijek je nervoza veća kod kuće. Lakše je bilo u Atini nego u Beogradu. Prošli smo posljednju i ujedno prvu provjeru za neke igrače. Dobro je igrati na terenu gdje ćemo biti i u kvalifikacijama".

Djelovalo je da je meč mogao da bude završen i ranije, ali su "orlovi" poslije jedne izgubljene lopte pali, a Meksikanci su napravili veliku seriju i vratili se u susret.

"Detalji su veoma bitni. Ovaj tim nikada ne igra bez energije, uvijek se bori. Moramo da budemo pametni. Imali smo neke izgubljene lopte koje ne smiju da se dešavaju na ovom nivou. Sigurno je to malo umor, nervoza. Ne može da se igra samo jako, već pametno i da kontrolišemo utakmicu bolje. Analziraćemo sekvencu po sekvencu, rješavaćemo suštinske stvari i vidjećemo šta se dešavalo. Imamo igrače koji su igrali i bez treninga, Kalinić je odigrao dosta večeras i to bez ijednog treninga. Moraćemo u hodu da radimo. Nemamo bazične pripreme i vrijeme da implementiramo neke stvari. Moramo da gledamo instant i da se osjećamo konforno. To je najvažnije, moramo da budemo konforni jedni sa drugima u timu", zaključio je Kokoškov.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC