• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brejk! Bogdan i Atlanta poveli u finalu: Jang ubacio skoro 50! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Milvoki je na domaćem terenu izgubio od tima za koji nastupa srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, a u centru pažnje bio je nestvarni Jang koji je odveo Hokse do važnog trijumfa.

 Atlanta Milvoki prva utakmica finala istočne konferencije Izvor: Profimedia

Počelo je finale Istoka, a u njemu odmah brejk! Uzalud bivši MVP Janis Adetokunbo, uzalud prednost domaćeg terena, ova ekipa Atlante je nezaustavljiva, na čelu sa neponovljivim Trejom Jangom!

MILVOKI BAKS - ATLANTA HOKS 113:116
/28:25, 31:29, 26:34, 28:28/

Ekipa za koju nastupa Bogdan Bogdanović upisala je pobjedu na startu finale serije Istočne konferencije protiv Milvokija, nakon što je Trej Jang odigrao partiju za prepričavanje.

Bogdanović je bio pod znakom pitanja sve do pred početak meča, zbog povrede koljena koja ga je mučila i u prethodnoj seriji, ali je na kraju proveo na terenu 28 minuta.

Nije imao učinak koji ga je proslavio (četiri poena uz 1/6 iz igre, tri skoka i dvije asistencije), ali je zato imao priliku da gleda majstorije Janga, koji je u finalu konferencije uspio da ubaci 48 poena!

Jang je to uspio iako je šutirao samo 4/13 za tri poena, potpuno terorisavši Bakse u reketu, dodavši na svoj učinak i 11 asistencija i sedam skokova, pa je tako postao prvi čovjek u istoriji finala konferencija koji je imao učinak od bar 45 poena i 10 skokova.

Nije Milvokiju pomogao ni tandem Adetokunbo - Džru Holidej.

Prvi je ubacio 34 poena uz 12 skokova i devet asistencija, drugi je imao 33 poena i 10 asistencija, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno. Atlanta je odigrala maestralnu treću četvrtinu i napravila preokret, da bi u završnici meča Jang ostao smiren pogodivši četiri posljednja poena sa linije penala i tako donijevši važan trijumf Hoksima.

Pored Janga, Atlanta je mogla da se osloni i na Džona Kolinsa (23 poena i 15 skokova), dok je Kris Midlton u redovima Milvokija dodao 15 poena.

Milvoki - Atlanta 113:116, prva utakmica finala Istoka
Izvor: Youtube/MLG Highlights

Drugi meč finalne serije Istoka igra se u noći između petka i subote od 02.30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC