• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novicki se vratio u Dalas - da zadrži Dončića: Haos u Maveriksima, legenda mora da priča sa Lukom!

Autor Dragan Šutvić

Nakon haosa se pričalo da će Dončić tražiti trejd.

 dirk novicki dalas povratak Izvor: Profimedia

Legendarni košarkaš Dirk Novicki vraća se u Dalas samo dvije godine nakon završetka igračke karijere, a imaće ulogu "specijalnog savjetnika" u Maveriksima.

Novicki tako seda u fotelju nakon opšteg haosa u redovima Dalasa, možda i najstabilnijeg kluba u posljednje dvije decenije, a osnovni zadatak biće mu da "izgladi" odnose sa Lukom Dončićem koji nije zadovoljan mnogim stvarima u organizaciji.

Možda će vas zanimati

Dončić tek treba da potpiše "maks" ugovor, ali su se stvari zakomplikovale jer zbog Haralabosa Vulgarisa, čovjeka koji je imao preveliki uticaj na vlasnika Marka Kjubana.

U pitanju je bivši profesionalni kockar, čije savete Kjuban veoma cijeni, a koji je praktično bio "generalni menadžer iz senke" i pokušavao je svoje ideje da progura. To je značilo da dugogodišnji operativac Doni Nelson napusti klub, a ujedno i trener Rik Karlajl.

Takav haos nimalo se nije dopao Dončiću, koji je poštovao i Nelsona i Karlajla, pa se već počelo spekulisati da li će slovenački plejmejker tražiti trejd.

Izvor: Profimedia

Pre nego što se to desilo, Kjuban je reagovao i doveo Novickog kao "vatrogasca" i njegov prvi zadatak biće da razgovara sa Dončićem, kao i da pomogne savetom oko novog generalnog menadžera i novog trenera.

Za sada nema informacija ko bi mogao da naslijedi Karlajla, čovjeka koji je 13 godina vodio klub i donio mu jedinu titulu 2011, ali je novi generalni menadžer vjerovatno Majkl Finli.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC