• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaslužili smo da nam zvižde, igramo katastrofalno: Raspad sistema u Hrvatskoj, plej opleo po cijelom timu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatska je na svom terenu bila užasna, a plejmejker je priznao da su navijači sa pravom zviždali nacionalnom timu.

 roko leni ukić kritikuje košarkaše hrvatske Izvor: MN PRESS

Šok za Hrvatsku na startu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre! Brazil sa Acom Petrovićem na klupi ih je "pomeo" sa terena i savladao 27 razlike, a u Splitu su se čuli i zvižduci navijača.

Jedan od najiskusnijih u timu Roko Leni Ukić je poslije meča bio brutalno iskren i priznao da ništa nije funkcionisalo u timu na ovom meču. 

Možda će vas zanimati

''Od početka nismo izgledali kao tim. Oni su bili bolji i zasluženo su nas razbili. Sve je u ovoj utakmici bio problem za nas. Od početka su nas uzimali jedan na jedan kako su željeli, potom su nam počeli stvarati čuda na piku, da bi nam deset puta utrčali na zicer sa slabe strane odbrane. U napadu nismo imali samopouzdanja i bili smo plašljivi'', iskren je bio Ukić. 

Plej Hrvatske je bio oštar prema sebi i saigračima i priznao je da ovo nije prvi put da nacionalni tim odigra katastrofalan meč.

''Nije nam prvi put da katastrofalno startujemo na nekom turniru, ali sada treba definitivno analizirati šta se dogodilo i sve, baš sve treba promijeniti. Probudiće se sigurno neki inat, ali treba se pozabaviti košarkaškim stvarima koje nisu dobre. Mi primamo kadetske koševe. To je nedopustivo. Individualne greške koje pravimo, to je neshvatljivo'', dodao je Ukić. 

Publika je zviždala, a po njemu je i imala zašto!

''Zaslužili smo zvižduke publike. Publika nije došla ovdje da se za*ebava s nama, ali mi joj nismo baš ništa ponudili. Mogli su ti zvižduci biti i deset puta gori, takve smo zaslužili. Kad pukne po šavu, onda to izgleda ovako. Nije izgubljeno ništa, imamo vremena za reakciju i na nama je da reagiramo bolje. Sada je svaka utakmica do kraja ključna", završio je Ukić svoje izlaganje. 

Sada Hrvati moraju da pobijede Tunis u meču koji se igra u četvrtak od 20 časova kako bi se plasirali u polufinale turnira.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC