• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjerovali ili ne, Mesi je slobodan igrač: Barselona se više ne pita, prvi put od 2000!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sada je zvanično, Lionel Mesi je slobodan igrač!

 lionel mesi slobodan igrač Izvor: Tanjug/AP/Andre Penner

Zvuči nevjerovatno, ali je tačno. Lionel Mesi (34) je potpuno slobodan igrač i bez ikakve obaveze prema Barseloni može da odabere novi tim.

Godinu nakon što je prošlog ljeta neuspješno pokušao da ode, sada su mu potpuno otvorena vrata jer je istekao ugovor prema kojem je nezvanično zaradio 657 miliona dolara za četiri godine.

Možda će vas zanimati

Tačno u ponoć između 30. juna i 1. jula on je postao "slobodan agent" košarkaškim rječnikom i iako su vjerovatno u toku njegovi pregovori sa Barselonom, i dalje nije potvrđeno da li će ostati u jedinom klubu za koji je nastupao od kada je stigao u Evropu iz Argentine 2000. godine.

Ipak, od kada je potpisao ugovor na čuvenoj salveti pa do danas, Mesi nije bio bez ugovora. 

Gdje će nastaviti karijeru? Dobro obaviješteni novinari poput Giljema Balaga najavljivali su da bi sve moglo da bude završeno i prije jula, ali ipak nije ispalo tako. Mesi je trenutno sa reprezentacijom u Brazilu, gdje će za dva dana igrati četvrtfinale Kopa Amerike protiv Ekvadora.

U međuvremenu, sigurno će biti nagađanja o njegovom mogućem odlasku u Mančester siti kod Pepa Gvardiole ili u Pari Sen Žermen kod Nejmara ili u Ameriku.

"Stvari sa Mesijem idu dobro, iako još nije sve završeno. Naš odnos je veoma dobar, Mesi voli Barselonu i voljeli bismo da ostane", rekao je prvi čovjek Barselone Đoan Laporta još u maju, a prenio Bi-Bi-Si.

Međutim, od tada su prošle nedjelje, a i dalje nema zvanične potvrde da je Mesi potpisao i da će sljedeće sezone igrati sa nizom novih igrača, među kojima je i Holanđanin Memfis Depaj.

Kada je ove noći sat otkucao ponoć, Leo je prvi put u karijeri postao potpuno slobodan da ode bez obeštećenja iz kluba sa kojim je četiri puta osvajao Ligu šampiona i 10 puta titulu prvaka Španije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC