• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrali za Zvezdu, pa mu čestitali prelazak u Partizan: Panterov potez sve podijelio, zbog njih su se usijali komentari!

Autor Nebojša Marković

Kevin Panter je stigao u Partizan, a dvojica Amerikanaca koja su takođe nastupala za Zvezdu privukla su pažnju navijača.

 kevin panter kk partizan džordan lojd Izvor: MN PRESS

Bombastična vijest protresla je u petak uveče srpsku i evropsku košarku, kada je Partizan objavio da je Kevin Panter njihovo prvo pojačanje pred novu sezonu.

Bivši košarkaš Crvene zvezde stigao je u nezvanično najvećem ugovoru u istoriji srpske košarke, a na ovoj vijesti čestitali su mu i drugi bivši igrači crveno-bijelih.

Iz Partizana je stigao demanti na vijest o visini Panterovih primanja, a navijače Crvene zvezde nije razbjesnio samo ovaj potez njihovog bivšeg igrača, već i nekih drugih košarkaša koji su nosili crveno-bijeli dres.

Džordan Lojd je donedavno bio igrač Zvezde, kada je riješio da potpiše ugovor sa ruskim Zenitom, a upravo on je bio oduševljen novim angažmanom Pantera.

"Tako je brate, čestitke!", bio je njegov komentar na Panterovoj Instagram objavi, što je vrlo brzo izazvalo veliki broj negativnih komentara među fanovima Zvezde.

Takođe, i Džejms Feldin je čestitao Panteru, Amerikanac koji je nosio dres Zvezde u sezoni 2017/18, što pojedine navijače nije baš oduševilo.

Ipak, nakon svega, Panter će se ponovo preseliti u Srbiju, a interesantno je da on ima i srpski pasoš, koji je dobio uoči nastupa na Kupu Radivoja Koraća, pa se u redovima Partizana neće računati kao strani igrač.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC