• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi sam saznao dosta o Partizanu! Kevin Panter se javio - Željko me ubijedio da dođem! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kevin Panter je svojim dolaskom u Partizan uzdrmao region, a nekadašnji igrač Crvene zvezde se direktno iz Amerike javio tim povodom.

 kevin-panter-zeljko-obradovic-partizan Izvor: MN Press/YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Kao bomba je srpskom košarkom odjeknula vijest da je nekadašnji igrač Crvene zvezde Kevin Panter riješio da napusti Olimpiju Milano i potpiše za Partizan.

Možda će vas zanimati

Prvo pojačanje legendarnog Željka Obradovića podiglo je dosta bure i izazvalo mnogo komentara, a sada se prvi put oglasio i sam Panter.

Američki košarkaš je svoj prelazak u Partizan na neki način najavio objavom na društvenim mrežama i prije nego što je transfer bio potvrđen, a sada je otkrio da je Željko Obradović bio važan dio njegove odluke da potpiše za crno-bijele.

"Ovo je novi izazov. Ovo je kao novi početak. To me mnogo motiviše. Pričao sam sa trenerom Obradovićem, on me je natjerao da vjerujem u njegov plan i viziju", počeo je Panter za "TV Partizan" iz Bruklina.

"To je ono što svaki igrač voli da čuje, da postoji plan da se osvajaju trofeji. Razmišljamo na isti način, na istoj smo strani zbog toga."

Upitan kako se osjeća po stupanju u redove crno-bijelih, Panter je jasan.

"Osjećam se dobro, samouvjereno i srećan sam zbog ovoga. Radujem se dolasku."

Upitan da li je pričao sa nekim od bivših igrača Partizana sa kojima je imao prilike da igra, poput Vladimira Micova, Amerikanac daje zanimljiv odgovor.

"Nisam pričao, jer nije bilo razloga. Kad sam bio u Zvezdi, saznao sam dosta o Partizanu. Ali nikada ni sa kim od tih momaka nisam pričao o Partizanu. Poznata mi je istorija srpske košarke, samim tim i Partizana, uspjeha u prošlosti, igrača koji su igrali tamo, ali to je otprilike to."

Imao je i poruku za navijače crno-bijelih.

"Ako se bude igralo pred navijačima, sigurno ćemo imati ludu sjajnu sezonu. Imaćemo nov tim, na novom početku. Spreman sam i jako se radujem svemu tome."

Panter je prošle sezone bilježio 14.3 poena po meču u Evroligi, a pojedini izvori tvrde da je njegov ugovor sa Partizanom najveći u istoriji srpske košarke.

Iz redova crno-bijelih je to bilo demantovano, a ostaje da vidimo šta će bivši igrač Zvezde, AEK-a, Virtus Bolonje i Olimpijakosa donijeti Partizanu.

Kevin Panter o dolasku u Partizan
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC