• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće li Bogdan igrati za Srbiju? Krstić obradovao naciju: Strijepili smo zbog njega, a iz KSS stiže dobra vijest!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Nenad Krstić najavio je lijepe vijesti u vezi sa Bogdanom Bogdanovićem!

 bogdan-bogdanovic-nenad-krstic-izjava Izvor: MN PRESS

Srpska NBA zvijezda završio je sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, ali sada ostaje ono glavno pitanje - Da li će ovog ljeta igrati za Srbiju?

Možda će vas zanimati

Bogdan Bogdanović pravi je heroj i ranjeni lav Atlante. Igrao je povrijeđen sve do posljednjeg meča protiv Milvokija koji je njegova ekipa izgubila, da bi kasnije objasnio koliko mu je ta povreda smetala.

Sve je zabrinula situacija sa njegovim koljenom, a o tome da li će Bogdan ipak moći da nastupa za Srbiju optimistične naznake dao je potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Nenad Krstić.

"Pa ima naznaka. Mi smo mu željeli da igra finale i osvoji, ali smo željeli i da bude dio tima. Kokoškov ga želi u timu, stalno su u kontaktu, nismo znali kada će završiti sezonu, pa ćemo sada vidjeti", rekao je Nenad Krstić za "RTS".

Bogdanović će srpskom timu donijeti mnogo, ali momci bez njega prvo moraju da pobijede Italiju u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koje je na programu od 20:30 časova.

"Mislim da djelujemo okej s obzirom na to kakve su okolnosti. Naravno, ima još prostora za napredak. Jučerašnja utakmica je djelovala ohrabrujuće i mislim da smo spremni za večerašnji duel. Svi se nadamo, uvijek kažem da treba ići korak po korak, ali to je definitivno naš primarni cilj", rekao je Krstić pred finalnu utakmicu.

"Ne mislim da je olakšavajuća okolnost, igrači moraju da se odmore, ali svi znamo koliki je ulog. Svi sportisti, ne samo košarkaši, sanjaju o igranju na Olimpijskim igrama. Veliki je ulog i mislim da ovi igrači koji su tu ne razmišljaju o umoru, već samo o tome kako da dođu to tih Olimpijskih igara", zaključio je Nenad Krstić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC