• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad te zove najbolji trener - ne razmišljaš puno! Kako je Aleksa odabrao Partizan - Željko mi je predstavio projekat...

Autor Dragan Šutvić

Prvi intervju Alekse Avramovića po potpisivanju ugovor sa Partizanom. Jasno je da je Željko Obradović imao krucijalnu ulogu...

 kk partizan aleksa avramović  Izvor: MN PRESS, BC Partizan TV/screenshot

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović postao je danas drugo pojačanje Partizana za narednu sezonu u kojoj će ih voditi legendarni Željko Obradović.

Tako su crno-bijeli nakon angažovanja Kevina Pantera doveli još jedno zvučno ime. Avramović je godinama već odlično igrao u Španiji, a u Srbiju se vraća uprkos pozivu Baskonije. Kako ističe u intervjuu za klupsku televiziju, Avramović je "prelomio" nakon razgovora sa Obradovićem.

Možda će vas zanimati

"Prvi utisci su zaista sjajni. Poslije mnogo obavljenih razgovora sa Željkom Obradovićem shvatio sam da nigdje ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim, kao u ovom projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam duboko povjerovao u sve što je rekao", kazao je novi bek crno-bijelih Aleksa Avramović koji je u Srbiji nosio dres još Borca iz Čačka i OKK Beograda.

"Obradović ima energiju, entuzijazam, nije mu puno trebalo da me ubijedi da napravim ovaj korak", nasmijao se srpski reprezentativac.

Istakao je da jedva čeka da igra pred navijačima Partizana, koje je opisao kao "jedne od najboljih u Evropi", dok mu je takođe drago što nastavlja i tradiciju Čačana u crno-bijelom. Upravo je i Obradović njegov sugrađanin, a sada će zajedno sarađivati.

Avramović dodaje da ne bježi od odgovornosti i da jedva čeka novu sezonu.

"Dosta puta sam pričao - kada vas zove najbolji trener svijeta, zvanično najbolji ikada u Evropi, ne razmišlja se puno. On najviše košarke zna od svih ljudi koji su radili ovdje, pa se nadam da ću napredovati na invididualnom i taktičkom planu", dodao je srpski košarkaš.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC