• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan se na***avaju ko ima više para, a košarka umire! Legendi je ABA liga kriva za debakl Srbije i Hrvatske

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatska i Srbija neće igrati na Olimpijskim igrama, a Dino Rađa jasno vidi krivca.

 dino-radja-crvena-zvezda-partizan-hrvatska-srbija Izvor: MN PRESS

Hrvatska i Srbija su dobile domaćinstva kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre, ali se ni jedna ni druga selekcija nisu plasirale u Tokio. 

Možda će vas zanimati

Hrvati su ispali od Njemačke u polufinalu, dok je Srbija izgubila od Italije u meču za plasman na OI. Sada se o neuspjehu nacionalnog tima oglasio i Dino Rađa, koji je kritikovao selektora Hrvatske Veljka Mršića.

"Svi smo gledali istu utakmicu i mislim da je iluzorno dalje razglabati o tome. Ono što meni smeta jeste da se Veljko Mršić niti jednom nakon te utakmice nije pogledao u ogledalo i kazao, "možda, možda sam i ja to nešto zajebao". Ne, on govori o tome kako je to bila naša najbolja utakmica", ljutito je rekao Dino Rađa. 

Po njegovom mišljenju ABA liga i konstanta jurnjava za trofejima i pojačanjima najboljih timova nije pomogla nacionalnim selekcijama. 

"Generalno, to je ta ABA liga, to nadrkavanje tko ima više para i tko će kupiti više stranaca od najboljih, Partizana, Zvezde, Budućnosti, Cedevite Olimpije. I onda se igrači ne mogu razvijati, tu sve umire. Evo, niti Srbi nisu na Igrama", dodao je Rađa i na kraju istakao da ABA ne koristi nacionalnim interesima. 

" Ali, ti ne možeš u ovom trenutku objasniti jednom Zadru, Ciboni ili Splitu da ta ABA liga ne koristi nacionalnim interesima, nacionalnom prvenstvu. I sada svi nas prozivaju, a mi u reprezentaciji imamo igrače koji su 11 mjeseci u klubovima, s nama tek mjesec dana. Kojega su to ti klubovi mladog igrača izbacili", pita se Rađa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC