• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milenko Tepić završio karijeru: Sa Željkom pokorio Evropu, sa Dudom osvojio srebro, a u Partizanu uzeo 9 trofeja!

Autor 000

Iskusni srpski košarkaš je stavio tačku na karijeru.

 Milenko Tepić kraj karijere Izvor: MN PRESS

Milenko Tepić je rekao da je kraj! Nekadašnji reprezentativac Srbije je poslije sjajne sezone sa Megom završio igračku karijeru u 35. godini, ali će ostati u klubu na poziciji tim menadžera. 

Tepić je istakao da poslije odluke da završi igračku karijeru, nije morao puno da razmišlja o prijedlogu da ostane u Megi na novoj poziciji.

"Samu odluku da završim igračku karijeru nisam donio lako, ali sa druge strane, kada mi je uprava Mege ponudila ostanem u klubu na poziciji tim menadžera, brzo smo stigli do dogovora. U Megi sam godinu dana, ali za to vreme sam samo potvrdio mišljenje koje sam imao i ranije, da se radi o izuzetno organizovanom klubu u kome postoji sistem i gdje su svi zaista 24 sata posvećeni igračima i njihovom napretku. Vjerujem da mi neće biti puno potrebno da se naviknem na novu ulogu pošto sam već upoznat sa sistemom funkcionisanja kluba, uslovima, kao i da sam sa većinom igrača već imao priliku da igram i treniram. Željno iščekujem početak novog poglavlja za mene", izjavio je Tepić.

Tepić je karijeru počeo u Vojvodini, a onda je prešao u Partizan u kome je igrao u dva navrata - od 2006. do 2009. i od 2013. do 2015. godine. U inostranstvu je nastupao za Panatinaikos, PAOK, Sevilju, Lijetuvos Ritas, Orlandinu, Brindizi, Vareze i Iraklis. 

Najveći uspjeh u karijeri mu je osvajanje Evrolige sa Panatinaikosom 2011. godine, dok je u dresu Partizana osvojio tri titule u ABA lgii, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća. Sa reprezentacijom Srbije je 2009. godine uzeo srebro na EP u Poljskoj. 

Ovom prilikom generalni menadžer Mega Basketa Goran Ćakić je u ime kluba istakao da mu je veoma drago što je Tepić izabrao da ostane u klubu po završetku igračke karijere: 

"Milenko je ove sezone ne samo igrački, već i svojim savjetima i iskustvom, puno doprineo odličnim rezultatima i individualnom napretku igrača i veoma nam je drago što će nastaviti da bude dio kluba. Čestitamo mu na sjajnoj igračkoj karijeri, sigurni smo da će se kao neko ko je već upoznat sa sistemom Mege brzo uklopiti u novu ulogu i biti ništa manje uspješan", izjavio je Ćakić.

 (MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC