• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siguran sam da će mnogi biti iznenađeni! Bišćanin iz NBA, preko prvaka Evrolige, do doskorašnjeg drugoligaša!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati srpski menadžer Miodrag Ražnatović oglasio se na društvenim mrežama i komentarisao jedno od najvećih iznenađenja prelaznog roka.

 džanan musa potpisao za breogan Izvor: Instagram/misko4raznatovic

Bivši NBA košarkaš iz BiH, Džanan Musa (22) prešao je prošle sezone iz Bruklina u Efes, a sada se spustio za nekoliko stepenika niže - u Breogan.

I dalje veliki talenat evropske košarke potpisao je za povratnika u špansku ACB ligu i tako iznenadio mnoge, s obzirom na svoju reputaciju i donedavni status NBA igrača.

Možda će vas zanimati

Njegov menadžer Miodrag Ražnatović oglasio se o ovom potpisu u toku noći, porukom da shvata da će mnogi biti iznenađeni, ali da je on uvjeren da je Musa napravio pravi potez.

"Siguran sam da je današnji potpis Džanana Muse, bivšeg igrača Netsa i Anadolu Efesa, za povratnika u ACB ligu, Breogan, iznenadio mnoge i ostavio brojne nedoumice!", napisao je Ražnatović.

Izvor: Profimedia

"Ja sam, pak, potpuno siguran da je to fantastičan potez i da će jedan od najvećih evropskih talenata dobiti minute i ulogu koju zaslužuje! I jedno i drugo mu je neophodno da bi ponovo došao na nivo kome pripada! Sa izuzetno velikim nestrpljenjem očekujem njegov debi u najjačoj evropskoj ligi i unaprijed se veselim partijama koje će pružati", dodao je poznati agent.

Musa je seniorsku karijeru počeo u Cedeviti, u Americi je bio od 2018. do 2020, a ove sezone nije mnogo igrao za Efes. U dresu novog šampiona Evrope nastupio je samo 12 minuta u Evroligi, i to na četiri utakmice zbirno.

Sada je pred krilom iz Bihaća novi početak.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC