• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliki je budžet Partizana? Željko hoće da svi znaju: Pozvaću klub da javno saopšti plate, neću tračeve!

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih želi da se sazna za kolike plate igraju njegovi igrači.

 partizan budžet željko obradović Izvor: MN PRESS

Željko Obradović šokirao je javnost izjavom da sa košarkaškim klubom Partizan nema potpisan ugovor, a u istom razgovoru je najavio da će tražiti da se sazna klupski budžet. On je gostovao na televiziji ''Al Jazeera Balkan'' i tamo govorio o novcu kojim Partizan raspolaže.

Ujedno, otkrio je da se nada kako će predsednik Ostoja Mijailović i direktor Zoran Savić javnosti predočiti kompletan budžet košarkaškog kluba Partizan za narednu sezonu, ali i otkriti plate igrača. On će ih zamoliti da to urade u narednom periodu!

Možda će vas zanimati

Trener koji se poslije 30 godina vratio u crno-bijeli tabor ne želi da se oko njegovog tima za narednu sezonu stvaraju tračevi.

''Nadam se da će Zoran (Savić) i predsjednik kluba izaći sa budžetom koji je više nego normalan. Da je to nivo kako su raspoređena sredstava zadnjih godina. To je jedino što mogu da vam kažem'', izjavio je za Obradović.

Podrazumijeva se da je budžet manji nego što su bili oni koje je na raspolaganju imao u Panatinaikosu i Fenerbahčeu...

''Naravno, tu nema poređenja. Kada vi pravite budžet tima, imate igrače za koje mislite da vrijede određeni nivo ugovora i imate neke druge igrače koji nisu na tom nivou i onda raspodijelite novac. Apsolutno je jasno da neki igrači u Partizanu imaju nešto više ugovore, neki imaju nešto niže. Ali to je sve u odnosu na kvalitet koji smo mi procijenili i ono što su oni bili spremni da prihvate. To je u svakom klubu tako'', dodao je trofejni stručnjak.

Posebno se pričalo o plati Kevina Pantera koji je sa Olimpijom iz Milana igrao F4 Evrolige, a zatim odlučio da se preseli u Evrokup i vrati u Beograd, gjde je već nosio dres Crvene zvezde.

''Nikad u životu nisam sa igračima pričao o novcu. Zoran Savić će da izađe, a ja ću zamoliti i njega i predsjednika da to urade, da kažu novinarima i cijeloj javnosti, da ne bi bilo tračeva, da se vidi koliko košta ovaj tim Partizana, a koliko je koštao prošle godine. Ono što ja imam kao informaciju je nešto što je apsolutno normalno da bude, ali neću ja da izlazim u javnost zato što je to posao kao što sam rekao Zorana Savića, sportskog direktora, i predsjednika kluba'', pojasnio je Obradović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC