• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdu stigao košarkaš u kog Radonjić vjeruje: Već sada zna šta će biti najveća prednsot crveno-bijelih!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda čeka još najmanje jedno pojačanje.

 nejt volters se vratio u kk crvena zvezda Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda mts/printscreen

Crvena zvezda mts angažovala je (za sada) ovog ljeta sedam pojačanja, a dok se čeka centar - posljednji je stigao američki plejmejker Nejt Volters.

Dobro je poznat navijačima Zvezde, već su ga gledali u crveno-bijelom u sezoni 2016/17, a u Beograd je doputovao u srijedu i odmah nakon ljekarskih pregleda će se priključiti prvom timu koji je trenutno na pripremama i danas ih očekuje druga provjera sa Megom.

Volters je potpisao jednogodišnji ugovor, a u razgovoru za zvanični sajt kazao je da se raduje igranju pred navijačima koji prave "najluđu atmosferu" i saradnji sa Dejanom Radonjićem.

"Sjajno se osjećam. Zaista sam uživao ovdje prethodni put. Poznajem puno igrača iz tog perioda, kao i Erona Vajta sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se takođe vratio, okruženje mi je poznato i lijepo je vratiti se negdje gdje si bio", kazao je Nejt Volters koji je od odlaska iz Zvezde promijenio dosta klubova.

Osvojio je "triplu krunu" na Malom Kalemegdanu, pa igrao za Jutu, Šalon, Makabi, Žalgiris i Uniks, klub sa kojim je prethodne sezone igrao i finale Evrokupa.

Izvor: MN PRESS

"Svaka godina donosi nešto novo, ali mislim da je odlično što ovo poznajem i biće mi komforno", kazao je Volter i dodao da čim je zazvonio telefon i čuo da se Zvezda interesuje za njega - ubrzao je čitav proces i obavijestio agenta da želi da ponovo igra u Beogradu.

Ovog ljeta vratili su se i Luka Mitrović i Nikola Kalinić, tu su mnogi starosjedioci koje je zatekao Volters u prvom mandatu, a već sada zna da će uigranost kod Radonjića - koju imaju od ranije - biti prednost Zvezde.

"Biće zabavno, jako je takmičenje i svaka utakmica će biti teška. U Evroligi imamo težak raspored, biće izazov, ali imamo već mnogo igrača koji su igrali zajedno. I vjerujem da će nam to pomoći na početku", rekao je Volters i dodao da jedva čeka ponovo da igra pred navijačima Zvezde.

Prvi intervju Nejta Voltersa po povratku u Zvezdu.
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC