• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović ga zvao u Zvezdu, sad će igrati NBA ligu: Dobiće 3,5 miliona od bivšeg šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Sjajni košarkaš počinje novu fazu svoju karijere.

 kevin pangos potpisao za klivlend Izvor: MN PRESS

Sjajni kanadski košarkaš Kevin Pangos dogovorio je sve uslove saradnje sa Klivlend Kavalirsima i naredne dvije godine nosiće njihov dres u NBA ligi. Ovu informaciju preneli su američki mediji, a na osnovu izjave njegovog agenta koji je otkrio i detalje ugovora.

Kako se navodi, Pangos će za dve sezone zaraditi 3,5 miliona dolara, što je novac koji teško da je mogao da dobije u Evropi gdje su timovi gotovo selektirani za narednu sezonu.

Možda će vas zanimati

Bivši košarkaš Žalgirisa, Barselone i Zenita svjesno je rizikovao kako bi se tokom ovog ljeta vratio u SAD. On je svojevremeno imao zapaženu karijeru u koledž košarci kada je nosio dres Gonzage, ali nije stigao da se izbori za šansu u NBA ligi.

Prethodnog ljeta, tokom njegovog razlaza sa Barselonom koji je dugo trajao, Kanađanin se pominjao i kao rješenje za Crvenu zvezdu na mestu organizatora igre. Postojale su naznake da crveno-bijeli pregovaraju sa njim jer je bio velika želja Saše Obradovića, što je kasnije demantovao Svetislav Pešić, tadašnji trener španskog tima.

Umjesto u Beograd, koji je bio samo jedna od opcija, Pangos se preselio u Sankt Peterburg gdje je blistao u dresu Zenita.

Nakon odlične sezone poželio je da se okuša u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, pa se tokom ovog ljeta pričalo da je odbio nekoliko unosnih poruka evropskih ekipa.

Pangos će debitovati u NBA ligi, pošto 2015. godine nije izabran na draftu i odmah je započeo evropsku karijeru. Nosio je dres Gran Kanarije, Žalgirisa, Barselone i Zenita, a profilisao se kao jedan od najboljih plejmejkera Evrolige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC