• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad nisam vidio nikog kao Jokić! Došao u Denver pa ostao u čudu - Mislio sam se zašto on igra, a onda...

Autor Nebojša Marković

Majkl Porter junior je oduševljen što je saigrač Nikole Jokića, a sad je otkrio i šta ga to čini nevjerovatnim.

 majkl porter džunior nikad nisam vidio nekog kao jokić Izvor: Profimedia

Bliži se početak nove sezone NBA lige, a Nikola Jokić će u nju ući kao aktuelni MVP! Srpski košarkaš će pokušati da sa Denver Nagetsima ostvari još bolje rezultate u sezoni 2021/22, a pred početak nove sezone, o njemu je govorio njegov saigrač Majkl Porter junior.

Jokićev kolega iz tima je u podkastu Džej Džej Redika otkrio šta je to što Srbina čini tako nevjerovatnim košarkašem. I jasno je poručio - "Nikad nisam vidio nekoga kao što je on!"

Možda će vas zanimati

 Porter je sada već bivšem NBA košarkašu ispričao kako je to izgledalo kada je upoznao Jokića i šta ga je tada iznenadilo kod Somborca.

"Kad sam Jokića upoznao, bio je debeo. Kad sam ga prvi put vidio, došao je u teretanu po mom dolasku u Denver, došao je da se upoznamo, vidio sam da je dobar momak. Ali nisam znao mnogo toga o njemu, jer nikad nisam gledao Nagetse", počeo je Porter.

"Bio je dobar već tada, samo nije bio ovako dobar kao sada. I onda smo završili na trening kampu, gledao sam ga kako igra, i on je igrao dobro, ali i Mejson Plamli je igrao otprilike kao i Jokić. I pitao sam se zašto Jokić počinje mečeve prije Plamlija? A onda su mi saigrači rekli 'Ne, on kad hoće, ubaciće 40 poena za veče, kad ne bi stalno dodavao, nego kad mi samo gledao da daje poene'. Mislio sam ma nema šanse, ali rekli su mi 'Čekaj samo dok počne sezona'", prisjeća se Jokićev saigrač.

Porter je potom bio oduševljen.

"I čekao sam i onda... Nikad nisam vidio nekoga kao što je Jokić! Jako je čudno! On je čudan tip, prije meča će igrati igrice na telefonu... Mislim da sad ozbiljnije vodi računa o svom zdravlju, ali prije toga sam čuo da se poslije sezone vrati kući, pije pivo, jaše konje i poslije se pred sezonu opet vrati u formu. On je prirodno nevjerovatan."

Pogledajte kako Jokić trenira za novu sezonu:

Košarkaš Denvera objašnjava kakav je Jokić iza kulisa.

"On je jedan od onih lidera koji ne predvode tim tako što će biti glasni non-stop. On će voditi primjerom. I sad to shvata sve ozbiljnije. Pre je više bio zvezda bez da je želio da bude zvijezda. Sada kao da je rekao 'okej, znam koliko sam dobar kad sam MVP, hajde da unaprijedim i ove igrače oko sebe'. Njegova konzistentnost je sjajna, igra svaki meč, ima mali krug ljudi kojeg se drži. Što se tiče ličnosti, ja poštujem njegov mentalitet jer je on kao Janis (Adetokunbo, prim. aut). Idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu, čak i ako odigram loše, ostaću isti onaj tip, neću mnogo da marim za to. Ako odigram sjajan meč, neću da postanem arogantan, ostaću isti onaj tip. To poštujem kod njega. On ni ne vidi sebe kao superstara."

Porter još jednu stvar kod Jokića posebno cijeni.

"On nikad ne ubrzava, ni kad se utakmica 'lomi'. Jokić uvek igra svoju igru. To je najimpresivnije kod njega. On će pogoditi šut za pobjedu kao da je prva četvrtina, on ne osjeća pritisak", rekao je Majkl Porter.

Majkl Porter o Nikoli Jokiću
Izvor: YouTube/JJ Redick

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC