• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagi Nikolić poslije ubjedljive pobjede nad Širokim: Uzvraćam komplimente Jusupu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke banjalučkog Borca Dragan "Gagi" Nikolić zadovoljan je izdanjem svojih izabranika u premijernoj utakmici nove sezone Druge ABA lige, ali još više zbog sportskog odnosa igrača i trenera Širokog Danijela Jusupa.

 Široki - Borac 69:94, izjave Dragan Nikolić i Danijel Jusup Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Zlatiborski "balon" crveno-plavi su započeli ubjedljivom pobjedom nad ekipom Širokog - 69:94 (22:21, 12:26, 17:25, 18:22), koja je na kraju prethodne sezone u prvenstvu Bosne i Hercegovine "proglašena" šampionom nakon što se Borac, Igokea i sarajevski Spars nisu pojavili na Fajnal-foru.

Baš zbog tog neodigranog završnog turnira nije još započela nova sezona u BiH, ali jeste u drugom po jačini regionalnom takmičenju.

Trener Banjalučana je nakon meča zahvalio Danijelu Jusupu i njegovom timu na fer i sportskoj borbi, kao i lijepim riječima u najavi utakmice.

"Ako se mnogi urazume, imaćemo još ovakvih utakmica u kojima smo mi dobro primljeni u Širokom Brijegu, a i oni u Banjaluci, to je zaista dobar nivo gospodstva među klubovima prilikom gostovanja. Danas nije bilo nijedne varnice. Ovo je početak prvenstva u Drugoj ABA ligi, kolegi Jusupu velika zahvalnost na svemu afirmativnom što je govorio prije utakmice o igračima Borca i meni. Uzvraćamo komplimente i želimo im puno sreće u nastavku šampionata. Zahvalnost ABA ligi i ovim 'balonima' koji su pun pogodak, kao i KK Zlatibor na domaćinstvu", rekao je Nikolić.

Njegov kolega sa klupe Širokobriježana podvukao je da je na današnjoj utakmici presudila želja za pobjedom košarkaša Borca.

"Njihovi igrači su više željeli pobjedu, to sam vidio i to je baš poraz za trenera. Bili su agresivniji u pritisku na loptu, agresivniji u napadačkom skoku, a mi smo u odbrani igrali relaksirano, što su oni kažnjavali. Bila je ovo potpuno zaslužena pobjeda Borca", rekao je Jusup.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC